jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | juli 13, 2021

JD Summer Edition: Hyggelige sommeraktiviteter

Velkommen til den tredje og endelige del af vores JD Summer Edition sommerserie på bloggen. Vi startede med at opdatere dig på de seneste trends og items, du bør eje denne sommer, og derefter gik vi også en tur med dig på stranden, hvor vi viste dig de mest ultimative beachstyles i 2021. Fik du ikke læst de to forrige indlæg? No worries. Læs om sommertrends her og om strand-items her.

Men til dig der allerede har styr på stilen, og til dig der dagdrømmer om en fantastisk sommer, som helst skal spices up med forskellige aktiviteter (der gerne må være Instagramable) – Her giver vi dig et blogindlæg med ideer til, hvordan du kan tilbringe de bedste sommerdage og -nætter, også når du ikke har bestilt en tosset ferie, eller når vejret ikke altid tillader en varm dag ved den nærmeste strandkyst.

Vi er blandt andet helt vilde med duften af nye bøger i parken, at mødes med de venner og bekendte vi ikke har set længe over en omgang lækker brunch, men også at komme ud og opdage naturen. Er det også noget for dig? Læs mere herunder.

Få det meste ud af dine sommerdage og -nætter i det lækreste fra JD. Tjek alle nyheder til sommeren her.

Jordbærplukning

Har du opdaget, at det officielt er sæsonen for jordbær? For over hele Danmark kan der fra juni måned og ca. 8 uger frem plukkes jordbær udenfor byområderne. Så mon ikke du kan finde en jordbærmark i nærheden af dig? Her tænker vi nemlig, at det er helt oplagt at invitere familien eller dine besties til en hyggelig dag, som skiller sig ud fra alle andre dage, med både at plukke, dufte til og smage jordbær. Desuden vil en jordbærmark også virke som en smuk baggrund og komplimentere dit sommeroutfit på dit insta-feed.

You’ve got to brunch it up, don’t you know, brunch it up 🍽🥐🍳

Kender du det her scenarie: ”Længe siden, lad os snart få catchet up – ja, lad os lige tales ved”, og så sker der desværre ikke mere, selvom det egentlig havde været rart med nogle kvalitetssamtaler med den ven(inde), man ikke har set i noget tid og rent faktisk har savnet. Synes du ikke også at sommeren + early morning brunching ville være den perfekte anledning til at falde i snak igen? Har du en ynglings brunch-restaurant, eller er der et nyt sted, du har spottet på Instagram, som du virkelig godt kunne tænke dig at prøve? Det er da vidst tid til at få booket det bord og nyde cafélivet på en tilfældig solrig morgen!

Arbejde & ISKAFFE

Vi ved det godt. Vi har ikke alle ferie, og vi er nogle, som fortsat sidder hjemme et par gange om ugen med arbejdscomputeren, deadlines og virtuelle møder. Og selvom du ikke ligefrem kan netflixe eller bruge hele dagen på stranden i klip-klappere, har vi stadig et MEGA-FEDT alternativ: work & chill! Tag din bærbar med på en tur til din lokale (rolige) yndlingscafé, og nyd en lækker og kølende iskaffe (eller to) imens med lounge-musik i baggrunden! Så kan du vel ikke være andet end glad og opmuntret, når klokken slår deadline eller virtuel møde.

Mangler du et outfit til at komplimentere de hyggelige dage med bær-plukning og morgen-brunch? Find sommer-inspiration i alle vores kjoler her.

Sommer-picnic? Hvorfor ikke?

Om du er alene eller sidder i en stor vennegruppe, så må den sommerlige stemning være et tegn på, at det er tid til at komme ud i det blå og picnic dagen lang. Så pak et tæppe, og fyld en kurv med alle dine yndlingsgodter. Om det er hjemmebag, dine nyplukkede og velduftende jordbær eller færdigskåret frugt fra supermarkedet du tager med – så vil du med garanti få det meste ud af sommerens lange dage. Optimale placeringer til dette vil blandt andet være ude i den grønne skov eller park, lige ud til en kølig strandbrise eller bare i din egen have. 

Ps. husk kølig drikkelse, solcremen, buckethatten og alternativt en god bog eller podcast at lytte til, hvis du foretrækker kvalitetstid med dig selv.

Ud i det fri

Det er selvfølgelig helt oplagt, at sommeren gør noget ved aktivitetsniveauet og den generelle motivation til at bevæge sig lidt mere end sædvanligt. Hertil kan du blandt andet undersøge en sportsaktivitet, som fanger din interesse. Det kunne blandt andet være tennis, badminton, stangtennis, surfing, en tur i kano og paddleboarding. Du kan også komme ud og hike, campe eller endelig prøve at komme ud og fiske. Mon ikke vi alle har en kusine, onkel eller en venlig nabo, som har telte og fiskenet liggende i skuret, der er klar til at blive luftet og komme i brug i de varme sommermåneder. 

Tid til at udforske nye talenter og hobbies?

Ligger du inde med en vildt kreativ side af dig selv, som fortsat er uudforsket? Måske havde du et talent eller en drøm som barn, som du siden er vokset fra, eller også har du bare glemt, hvor god du rent faktisk var til det. Hvis sommeren har givet dig mere fritid, er det måske tid til at kaste dig ud i en ny hobby, eller bare mestre et gammelt talent. Kunne du tænke dig at forbedre dit fitness-game? Blive bedre til at løbe? (læs blogindlægget om løb for nybegyndere her)

Gå til danse-kurser eller yoga? Måske lære at sy og hækle? Eller male, tage professionelle billeder og tegne?  Prøve at skate eller stå på rulleskøjter?  Du kan for eksempel starte med at undersøge nettet og youtube på forskellige tips og tricks til, hvordan man kan få den bedste start som nybegynder. Who knows? Det kan være du bliver en professionel fotograf eller skater, når først du giver det og dig selv en chance.

Billede: Adamagouda
Fotograf: Kennyjonson


Har du allerede fået øje på de fedeste skates fra Tony Hawk? Tjek kollektionen ud her.  Desuden kan du matche det hele op med et udendørs, street-look og virkelig gøre sommeren din helt egen. Tjek vores udendørs-kollektion her.

Boglæsning, boglæsning og endnu mere boglæsning.

Med sommer og forhåbentligt mere fritid er det sikkert også tid til at finde den gamle bogliste frem eller bare lave en helt ny liste til sommeren. Du kan blandt andet undersøge en genre, du længe har været interesseret i eller endelig bare komme igennem alle de ulæste bøger, du fik købt for et par måneder siden, men desværre ikke haft ro og tid til at suge til dig. Vi kan forestille os, at du har glædet dig til at sole dig i parken og på din terrasse eller i dit hyggehjørne i stuen. 

Bestsellers og interessante bøger vi blandt andet kan anbefale: 1. Alkymisten, 2. Tænk dig rig!, 3. Americanah, 4. The Secret, 5. Hvor flodkrebsene synger, 6. En ny jord, 7. The Shining, 8. The Underground Railroad, 9. Shoe Dog, 10. Norwegian Wood.  

2021…Næsten ovre…

Har du fået det meste ud af året indtil videre, eller er der mere i vente for dig? Har du bestået alle dine eksamener, eller er det måske tid til et karriereskifte? Måske drømmer du om at blive bedre til mange ting som blandt andet træningen, opgradering af garderoben eller pengestyringen, men mangler en praktisk plan til udførelse. Med sommeren, fritid og forhåbentligt lidt down-time, vil det dermed være en ide at lave en kop kaffe, læne dig tilbage i hyggehjørnet, gå i tænkeboks og reflektere over alle de ting i livet du glæder dig til at opnå. 

Derfor…. Find notesbogen og kuglepennen frem (et stykke papir eller et word dokument kan også gå an), og skriv dine tanker, mål og reflektioner ned. Du kan for eksempel dele dine mål op efter uger og måneder. Hvis du foretrækker det visuelle, kan du også printe billeder eller bruge sticky notes med dine yndlings citater, til at skabe et moodboard, som du kan have hængende på væggen – og bruge som påmindelse.

Vi tror på dig. You got this.

Et afslappende outfit til en afslappet dag? We got you. Tjek vores loungewear-kollektion ud her, og sørg for at se sprød ud, selv når du slapper af.

Oprydningen: Out with the old, in with the new. ✨

Vi har alle lidt skrammel liggende hist og pist, og nogle af os har måske mere end bare lidt. At passe husholdningen kan virke stressende i dagligdagen, men i ny og næ, kan det også gøres til en sjov og tiltrængt aktivitet. 

Så find din danse-playliste frem, og skab et overblik over de ting, der fylder i dine rum.  Spørg dig selv, om du rent faktisk gør brug af det hele, eller om det bare fylder og roder. 

Med sæsonskifte og mere fritid kan det derfor være en god idé at rydde op i den gode gamle garderobe og de glemte skuffer – og gøre plads til alt det nye. Du kan blandt andet sortere ting i kasser efter ”Ud” ”Sælg” og ”Donér”

Vi mener nemlig, at oprydningen af dine rum er endnu en måde at tage dig af dig selv på. & self-care is always key.✨

Har du brug for at fylde garderoben med alt det nyeste sommerlir? Læs mere om sommerens trends her.  

Er du dog allerede klar til at shoppe og friske både garderoben og dit look op? Klik her.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg