jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 1, 2021

JD Streets præsenterer; Artigeardit x Lamin

Så er det lige om hjørnet… Kan du mærke det? Den er god nok! Den søde juletid nærmer sig. Og netop derfor har vi her hos JD skudt gang i vores helt store julekampagne; 

“King of the Streets!”

Læn dig godt tilbage, og nyd turen. Der er nemlig både fede styles, store navne, overraskelser og konkurrencer på menuen, så du kan godt glæde dig! 

Vi har allerede sendt dette års store julereklame i luften.. Har du ikke set den endnu? Well, then you are in for a treat!

Vi tager dig med til “The JD Streets”, hvor du vil opleve store navne fra Storbritannien, som endeligt har besluttet sig for at udforske deres egentlig rigtige passion. Derfor er de checked in på The JD Streets, mens de tager en pause fra deres “rigtige arbejde”. Der bliver udforsket nye karrieremuligheder, og i reklamen vil du kunne spotte en masse lækre outfits, som alle kan købes hos JD Sports.

Se vores julereklame for JD lige her

“Men JD…. Det er rigtig fint med de udenlandske stjerner… Men hvad med de danske?” tænker du måske – Bare rolig… for vi har noget helt særligt i ærmet i år. Er du klar? For det er vi!

I år har vi skruet lige en anelse op for niveauet… en anelse er naturligvis en underdrivelse.. Vi har steppet en hel del op…. Vi har teamet op med to af de hotteste navne på Danmarks musikscene lige nu, og nu indtager de også JD Street i København. 

De laver både musik sammen og hver for sig, og begge bliver de rost for deres måde at “gå til rapmusikken” på, med deres kreative tekster og unikke lyd.

Hvad disse to har opnået på den danske musikscene allerede er imponerende, og vi er yderst stolte af at kunne offentliggøre disse to herrer, som ambassadøre for JD Sports.

Må vi have lov at præsentere; Artigeardit x Lamin

Artigeardits nummer “Er her” var nomineret som årets lytterhit til dette års P3 Guld. 

Ydermere hev Artigeardit en pris hjem for Årets Danske Album (Held & Lykke Med At Komme Hjem) til Danish Music Awards for bare lidt over en uge siden (Lyt her). Her kunne man også opleve Artigeardit og Lamin live hvor de spillede “Mumler For Meget” fra deres fælles EP “Ny Agenda”. 

Lamin og Artigeardit har sammen lavet flere store hits, og vi håber, at deres geniale samarbejde fortsætter langt ud i fremtiden, så vi fortsat kan nyde rigtig godt af deres musik.

Outfits er en del af vores julekollektion, som kan ses her

De hurtige om Artigeardit

💣 Artigeardit går privat under navnet Ardit Aliti.

💣 Han er 25 år gammel, og er opvokset i Mørkhøj.

💣 Den første EP ‘Fristelse Fordærver’ blev udgivet i 2016, hvor Artigeardit var blot 19 år.

💣 I bare en alder af 12 år begyndte han allerede at lege med ordene og skrive tekster.

💣 Den unge Artigeardit lyttede til amerikanske rapkunstnere, blandt andet Kendrick Lamar og Drake som har givet en indirekte indflydelse til at afprøve nye grænser, der inspirerer kreativiteten i hans rap-vers.

💣 Ardit har arbejdet sammen med andre store kunstnere som ICEKIID, Kesi, og Karl William.

Outfits er en del af vores julekollektion, som kan ses her

De hurtige om Lamin

💣 Han hedder Lamin, men adlyder også kaldenavnet Lams, som han kaldes af sine tætteste venner.

💣 Lamin er 26 år gammel og er opvokset i Tingbjerg.

💣 Lamin begyndte at lave musik i ‘18 og det er gået virkelig stærkt for ham siden.

💣 Lamins helt unikke lyd især gjort sig bemærket med sange som Milano Step & Tour, hvor både Artigeardit og Kesi har været med på.

💣 Lamins tekster får et personligt præg, da han lader sig inspirere af hverdagens struggles, som de fleste kender til, og dermed kan lytteren let relatere.

💣 Lamin udgav sit debutalbum “Hvad Ved De om Lams” i juni ‘21 og med det markerede han sig for alvor i den danske musikbranche. Albummet blev gæstet af  både Sivas, Benny Jamz, Karl William og selvfølgelig Artigeardit.
(lyt her)

De to rappere er lige nu aktuelle med deres fælles EP; NY AGENDA. GIV DEN ET LYT HER!   

INTIMKONCERT MED ARTIGEARDIT & LAMIN – VIL DU MED?

Er du også blevet nysgerrig? Eller er du i forvejen en loyal fan? Så kan vi måske være med til at opfylde et af dine ønsker. Lige nu afholder vores JD Sports Butikker i København en konkurrence, som du ikke vil gå glip af at deltage i. Du kan vinde billetter til en intimkoncert med Artigeardit og Lamin, hvor der også vil være en Q&A med de to artister.
Det er et eksklusivt event i JD-butikken på Strøget, og det hele foregår efter lukketid torsdag d. 9. December fra kl. 22:00 – 24:00.
Det vil sige, at det er en oplevelse, som kun dem med billetter kan nyde godt af! Det lyder helt fantastisk, gør det ikke?

Og nu spørger du sikkert; Hvordan fikser jeg billetter til dette fede event?

Når du handler i vores butikker i København, altså på Strøget eller i Field’s, for mere end 750 kr., så modtager du en QR-kode, hvor du med den kan tilmelde dig konkurrencen, så du er med i lodtrækningen. Der udloddes 15 x 2 billetter i alt, hvilket jo betyder, at du kan tage en ven(inde) med. Så dette er altså en unik chance for at få en på opleveren, når de to talentfulde herrer indtager scenens spotlight.

Konkurrencen slutter d. 7. December kl. 16:00, og vinderne af konkurrencen bliver kontaktet senere samme dag.

HELD OG LYKKE I KONKURRENCEN!

Outfits er en del af vores julekollektion, som kan ses her

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg