jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 15, 2021

JD SUMMER EDITION: Sommertrends 2021

Yaaaaas, sommeren er her endelig! Varme dage er ikke længere bare en fjern drøm. Solskin, varme vinde og en lækker sommerstil har været savnet og er mere end bare velkomne hos os alle.

Vi hos JD er ihvertfald allerede begyndt at tænke på sommerens trends, og hvordan vi bedst kan klæde os på til sommeren 2021. Vi forestiller os løstsiddende T-shirts, bløde pastelfarver og oversize fits. Desuden smukke plisserede nederdele og polotrøjer inspireret af tennis-stilen. Efter en lang og kold vinter med lag på lag, kan det tænkes at dette indlæg måske også inspirere dig?

Dette indlæg er nemlig den første del af vores sommerserie hos JD Sports, som vi kalder JD Summer Edition. Denne består af tre blog indlæg, med indhold som er skabt til at inspirere lige netop dig, til den bedste sommer nogensinde. Så er spørgsmålet jo bare…. Er du klar til at tage sommeren i stil?

Læs videre herunder, for at udforske de hotteste sommertrends i 2021!

Tennisstil

Hvordan vises en aktiv livstil frem bedst? I form af tøj! Noget der er værd at investere i denne sommer er blandt andet træningstøj, som er gået fra at være noget, man kun klæder sig på under træningen, til at blive essentielt streetwear også på ture ude i byen. En af sommerens hotteste trends er derfor tennisstilen. Tænk, en plisseret nederdel, T-shirtkjoler, tennis shorts og poloshirts i lette materialer, som er perfekte til at holde dig kølig i det varme vejr. Lyder det godt? Du kan eventuelt også matche en stilfuld polotrøje med et par trendy cykelbukser, og du vil, ved køb, automatisk blive en trendsætter.

For et kompletgøre dit outfit, kan du altid tilføje nogle high-cut sokker og dine yndlings sneakers. 🎾 Klik her for at finde tennisstilen hos JD Sports.

Oversize fit

Der er gode nyheder til dig, som holder af en chill og afslappet stil. Oversize items er nemlig noget du nu kan rende rundt i hele sommeren. De løse toppe kan bæres over kjolerne eller kombineres med stilfulde cykelbukser. Du kan derudover altid matche en oversize top med et par løstsiddende shorts. Dejligt og behageligt! 

Tjek alt hvad vi har med oversize og boyfriend pasform her.

PS. til alle kæresterne derude: husk at holde fast i tøjet 😉

Hele sæt

En gentagende og hittende sommertrend er helt klart matchende sæt. Pift det op med blot et par sko, og så er du mere end klar til at træde ud af døren i lækker stil. Er det en ekstra varm dag? Hertil ville en crop top passe perfekt sammen med et par shorts. Lækkert og behageligt!

Klik her for at se alle vores sommernyheder.

Er du mere til de afslappede aftener efter en lang dag på stranden? Så må et behageligt tracksuit jo være lige tilpas! Du kan jo nærmest aldrig gå galt i byen med et komplet sæt fra Juicy Couture.


Tjek alt fra Juicy Couture her.

Alt det pastelfarvede

Elsker du lyserød og himmelblå? Eller er du bare en kæmpe fan af mintgrøn? Så har du virkelig fundet dit hjem i årets sommertrends.

Vi ser pastelfarvede klæder til højre og venstre, og vi er OBSESSED! Hvis du vil være mega-trendy denne sommer, kan du ligeså godt køre to sommertrends på én gang, ved at få dig et helt sæt i en dejlig pastelfarve.

Tjek alt det lækre vi har med pastelfarver her.

Crop tops

Synes du også at ordet sommer er et perfekt synonym med ordet crop top? Her findes der mange modeller, alt fra tanktoppe til hættetrøjer til oversize T-shirts med et stilet beskåret snit. Disse kan altid matches med et par shorts, løse træningsbukser eller et par leggings for et rent, sporty look! 🔥🔥🔥

Hvis du endnu ikke har fået nok af sommertøj, kan du lade dig inspirere og se alt det nyeste fra JD Sports lige her.

Pssst…! Du glemmer ikke, at vi har en app, gør du? Find vores guide til JD-appen her – som hjælper dig med at handle endnu nemmere.


Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg