jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

New year, new me. Det er ikke altid nødvendigt at ændre på alt det, der gør dig til dig. Uanset om du leder efter inspiration til hvordan du kan pifte stilen op, eller bare vil fortsætte i samme spor, så har JD din ryg. I 2024 gælder kun good vibes!

Hvis du vil skille dig ud fra mængden uden at gå på kompromis med, hvem du er, har vi det rigtige outfit til dig. Det lyder ikke helt forkert, vel?

unge med adidas, nike og new balance outfit

Move big med de største mærker

Uanset hvilken energi du går ind i året med, kan du pifte stilen op med mærker, der har forsynet markedet med fed streetwear i årtier.


 

Forrest i rækken ser vi klassikere som Nike, adidas, The North Face og Under Armour. Ligesom mange andre mærker har de flyttet fokus mod athleisure med tøj, der fungerer lige så godt i fitnesscentret som i sofaen.

 alt=

Bring the heat med Swoosh

Nike har hævet barren for unikke outfits med sit Swoosh-logo siden starten i 1964. Generation efter generation har siden været afhængig af Nikes streetwear, der sætter en kant på hverdagslooket.

 

Uanset om vi taler om JD-eksklusive sneakers, essentials eller komfortable tracksuits der maksimerer komforten, er Swoosh et must-have i garderobeskabet.

ikoniske Nike Swoosh outfit

Klar til hvad som helst

The North Face har sine rødder i outdoor-eventyr, men er i dag også en af de største spillere i bymiljøet. Med slidstærkt tøj, der tåler vejr og vind, har TNF kombineret funktionalitet med friskt design, så du kan tordne ind i 2024 med en selvtillid som ingen andre.

Vest, sweatshirt og tilbehør fra The North Face

Stilfulde sneakers til folket

Dine kicks siger meget om dig. Vi har derfor fyldt vores lager til randen med sneakers, så du kan bygge en unik stil, som passer til din identitet.


 

På vej mod et nyt personligt rekord i træningen eller vil du bare forkæle dine fødder? On Running har løbesko af høj kvalitet, der føles som at gå på skyer.


 

Rock en sporty stil fra New Balance, eller smid et par sneakers på fra adidas Originals, der føjer en ikonisk retro-vibe til outfittet. Vi har masser at vælge imellem, så tag et kig!

Sneakers fra New Balance, adidas Originals, og On Running.

Fuldend outfittet med tilbehør

Nogle gange er det de små detaljer, der definerer dig. Sæt et personligt præg på dine weekendoutfits med tilbehør fra de hotteste mærker på streetwear-markedet.


 

Kasketter, huer, rygsække, listen er lang! Uanset hvad du skal bruge for at move big, har JD noget for dig.

Sneakers fra New Balance, adidas Originals, og On Running.

Hvilken vej går du? Vil du være som alle andre og følge strømmen? Eller har du tænkt dig at fremhæve din individualitet ved at move big og gøre 2024 til DIT år? Sæt barren højt for årets outfits med de seneste nyheder her.

.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg