jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 24, 2023

Sådan styler du dine Dr. Martens

Dr. Martens er et ikon som gennem tiden har kombineret mode og oprør. De efterlader en arv som er mere end bare fodtøj – det er et modigt udtryk for individualitet og selvudfoldelse. Den enestående støvlekollektionen er elsket af rebeller, kunstnere og modeentusiaster, og har haft stor indflydelse på denne generations stil. Dr. Martens er et must-have i enhver garderobe.

Så hop i et par Dr. Martens og udforsk verdenen! Vi guider dig igennem hvordan du bør parre disse tidløse støvler med vinterens ’fit.

dame har dr. Martens og et adidas tracksuit på

Back to Basics

Thurston Chukka, som er en udvikling af deres 101 OG-ikon, bevarer det legendariske DM-DNA, men de minimalistiske detaljer gør dem perfekte til diskret hverdagsbrug. De gule syninger pifter outfittet op, og den lækre Vibe-sål, er nøglen til komfort dagen lang.Kombiner dem med neutrale toner for at gøre støvlerne til stjernen af outfittet. Når du sammensætter støvlerne med et afslappet tracksuit med ribbede ankelkanter, får du virkelig vist dit fodtøj frem. Sæt prikken over i’et på dit outfit med sorte accessories, og forvandl en afslappet vibe til et Insta-værdigt ‘fit

dame med dr. Martens, camo-bukser og fleecejakke

Indtag gaden, byen, verdenen

Dette redesign leveler Chelsea-støvlen op og sørger for at du altid skiller dig ud fra mængden. Audrick Chelsea støvlen er perfekt til de lange dage, hvor du ikke vil gå på kompromis med stilen. Den innovative sål giver perfekt stødarbsorbering, og den høje platform sørger for at du tordner over alle andre.Vær med på trenden ved at parre disse baddies med løstsiddende camo-bukser, en crop-top og en kasket for at vise, hvem der er chef. Tilføj en oversized fleecejakke for den ultimative blanding af stil og komfort, perfekt til de kolde måneder.

dame med dr matens embury chelsea støvle

Casual Klassikere

Dr. Martens Embury Chelsea Støvle er bygget på en letvægtskonstruktion, der fornyer den originale silhuet med et moderne twist. Vandtæt Wyoming-læder er kombineret med en Tract-ydersål for at maksimere stødabsorberingen og holdbarheden, hvilket gør disse til den perfekte sko til al slags vejr.Få et ikonisk grungy-look når du sætter disse støvler sammen med en helt sort ’fit. Rock et par vaskede sorte jeans og vis dine støvler frem ved at folde buksebenene, så alle kan se de ikoniske gule welt-syninger og dine Dr. Martens kan tage rampelyset. For at fuldende looket skal du toppe det med en sort trenchcoat, som du gør dig klar til at overvinde vinterkulden.Uanset hvilken stil du har, er Dr. Martens perfekt til at opgradere dine outfits. Du kan se hele vores udvalg til damer her, så du kan blive klar til at indtage vinteren i stil.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg