jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juli 4, 2022

De bedste festival outfits denne sommer!

Festivalsæsonen er endelig tilbage, og vi er alle sammen klar til fest, musik og til at se vores yndlings kunstnere på scenen. Måske er du en festival veteran, eller måske er det første gang, du skal afsted. Uanset hvad, så skal du have styr på dine festival outfits! Hvis du leder efter inspiration, så læs med her. Vi guider dig igennem de mest populære style-trends, så du har helt styr på, hvad du skal pakke!

Trendy festival outfits fra 00’erne

Y2K er en af de fedeste trends denne sommer, og den passer perfekt til din festival! Så forbered dig på det vildeste throwback, find dit 2000-inspirerede tøj frem fra klædeskabet, og bliv klar til festival. Kombiner for eksempel brede eller lavtaljede bukser med en crop-top eller t-shirt. Sæt prikken over i’et med et par tyksålede eller farverige sko.

Y2K festival outfit

Levi’s Høj Talje Jeans | Nike Crop Top
Supply and Demand Solbriller UGG Clem Sandaler

Afslappet Retro Outfit

Retro er IN – Også på festivaler! Der er intet, der får hoveder til at vende som et velovervejet retrolook! Skab et unikt og iøjnefaldende outfit med en løs og farverig træningsdragt, eller vælg en fed kombination af joggingbukser og en sweatshirt. Fuldend stilen med retro-inspireret tilbehør såsom en bøllehat, bæltetaske, og retro sneakers. 👟 Følger du disse råd, vil du ikke gå ubemærket hen, uanset hvilken festival du skal på.

retro festival outfit

adidas Træningstrøje og Bukser  | Nike Mavetaske
Emporio Armani Bøllehat | adidas Originals Forum Sneakers

Tie dye er tilbage!

Opfrisk dit festivaloutfit med en flippet tie dye t-shirt eller trøje, og tilføj et strejf af flair. Vælg for eksempel lyse sommerfarver, eller kombiner forskellige farver og mønstre, og kreer dit helt eget look. Du kan også vælge at balancere de vilde tie dye farver med ensfarvede bukser eller ensfarvet tilbehør.

tie dye festival outfit

Ellesse Tie Dye Shorts | Nike Tie Dye Hættetrøje
The North Face Bucket Hat | Nike Mavetaske

Det ikoniske festival outfit: Jeans og hvidt

Sommerens friskeste outfit er en absolut klassiker! Kombiner et par lette jeans med en hvid skjorte, polo, eller t-shirt, og skab et tidløst look, der passer til både festivalen eller de fede sommerfester. Juster outfittet i forhold til vejret, og smid enten et par denimshorts eller jeans på sammen med en hvid tee, en baseball cap, og et par lærredsneakers. Du vil med garanti være den være den bedst klædte på festivalen uden at tiltrække for meget opmærksomhed.

afslappet festival outfit

Brave Soul Denim Shorts  | Niken NRG T-Shirt
New Era MLB LA Dodgers Cap | Vans Slip On Sko

Det nemmeste festivaloutfit: en kjole

Der findes ikke et mere simpelt festival outfit end en kjole. Uanset om du vælger en slim-fit kjole, en sommerkjole, eller en oversized t-shirt, så kan du hurtigt blive klar til festivalen. Det eneste du skal gøre, er at vælge den kjole, der passer til netop dit humør. Sæt kjolen sammen med et par high-top sneakers og en trendy varsity jakke, som kan holde dig varm, når aftenen bliver kold. Du skal selvfølgelig huske at fuldende dit look med tilbehør, såsom smykker eller en hat.

nemmeste festival outfit kjole

The North Face T-Shirt Kjole | adidas Originals Racer Dress
Supply & Demand Varsity Jakke | Converse Run Star Hike Sko

Det praktiske outfit

Selvom du sætter det praktiske højere end det, at følge trends, betyder det ikke, at dit festival outfit skal være kedeligt! Sammensæt et par cargo shorts, hvor du kan have de vigtigste ting i lommerne, med en fed t-shirt og en let vindjakke, som beskytter mod vind og vejr. Færdiggør dit outfit med en rygsæk, som er mere rummelig end bæltetasken. Her har du plads til solcreme, drikkedunk, regnfrakke, snacks, en kasket, og meget mere. Husk et par solbriller, så du kan beskytte din øjne!

det praktiske festival outfit

Brave Soul Cargo Shorts | adidas Originals 1/2 Zip Jakke
Berghaus Brand 25 Backpack | Nike Windfall Solbriller

Du kan købe sommeren festivaloutfits her!

Få inspiration til sommersandaler her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg