jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 28, 2023

De bedste festival outfits denne sommer!

Festivalsæsonen er endelig tilbage, og vi er alle sammen klar til fest, musik og til at se vores yndlings kunstnere på scenen. Måske er du en festival veteran, eller måske er det første gang, du skal afsted. Uanset hvad, så skal du have styr på dine festival outfits! Hvis du leder efter inspiration, så læs med her. Vi guider dig igennem de mest populære style-trends, så du har helt styr på, hvad du skal pakke! 

Retro festival tøj

Vans T-Shirt Kjole | Hoodrich Tanktop  
Pink Soda Cargobukser | MONTIREX Shorts  

Retro looket

Retro er IN – Også på festivaler! Vær ikke bange for at gå all in på farver, når det kommer til sommerkjoler. Tie dye t-shirts og kjoler kan give dit ‘fit et helt unikt udtryk. Ifør dig en afslappet t-shirt kjole, og tilføj et par solbriller med farvet glas og en cute taske – Så er du klar til koncerten.  

Er du mere til bukser, kan vi klart anbefale cargo. Cargobukser er årets nr. 1 hit! Så selvfølgelig skal cargobukserne frem. Kombinér bukserne med en klassisk hvid tanktop, eller find din yndlingsbikinitop frem til de varme dage. 

Vi har selvfølgelig ikke glemt drengene. Friske farver og vilde prints kan pifte ethvert outfit op. Sæt dit personlige præg på outfittet med et par iøjnefaldende MONTIREX Digi Print Shorts, der vil få hoveder til at vende.  

Sommer festival tøj

Ellese T-Shirt | Brookhaven Solbriller 
adidas Kjole | Birkenstock Sandaler 

Sommerviben

Få et velovervejet og gennemført sommer look. Et sikkert, men stadig stilfuldt valg er en klassisk t-shirt i lyse farver. Fx denne pastelfarvet t-shirt, der kan kombineres med stort set alle shorts eller jeans… Og glem ikke prikken over i’et – selvfølgelig solbrillerne.  

Sommer er lig kjoler. Lad outfittet afspejle moden nu og her, og gør det samtidig til et sporty look med denne super søde adidas kjole, som giver outfittet et sporty twist. Tilføj dine fave sneakers eller et par farverige sandaler, og du er klar til sommerens festivaler og koncerter.  

Det praktiske festival tøj

The North Face Cargo Shorts | Salomon Sneakers 
Nike Bæltetaske| adidas Trefoil bøllehat 

Det praktiske outfit

Hører du til gruppen af de mere erfarende festivalgængere, så er du måske mere praktisk anlagt og kan li’ at være forberedt på lidt af hvert. Don’t you worry – vi har din ryg. Først og fremmest, hvad er en festival uden en bøllehat? 😉

Det næste på listen er et par gode sko, der kan håndtere et pludseligt vejrskifte. Selvom du sætter det praktiske højere end det at følge trends, betyder det ikke, at dit festivaloutfit skal være kedeligt! 

Hold stilen frisk ved at sammensætte en klassisk t-shirt med et par cargoshorts, så du kan have de vigtigste ting ved hånden. Færdiggør looket med en bæltetaske med plads til solcreme, mobil og pung.  

Vær på forkant

Efter at have sunget dine lunge ud og trampet dig igennem alle dine yndlings bangers, er det nok ikke kun stemmen, der trænger til hvile og pleje – mon ikke også dine sko trænger til en kærlig hånd, efter en uforglemmelig festival. En oplagt løsning er Crep Protect Ultimate Starter Pack, der bl.a. indeholder rengøringsklude, skum til læder og spray som beskytter dine sneakers mod pletter. 

Hvis du vil være på forkant, kan du også købe Crep Protect Rengøringklude separat og tage et par stykker med i tasken. Så har du altid nogle pakker ved hånden, når dine sneaks skal friskes op! 

Se alle JD’s skopleje produkter her 

Så er der vidst ikke mere at sige end ha’ en go’ festival og nyd sommeren! 

Crep protect klude

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg