Sådan kan du vaske dine sneakers!

Du kender det med sikkerhed… Du kom til at tage dine nye, smukke, hvide sneakers på til en havefest, eller du overså en mudderpøl på din gåtur.. Nu sidder du og kigger på de før smukke, rene og friske sneakers, som nu ser både beskidte, triste og gamle ud… What to do?!

JD Sports to the rescue

Jo hurtigere du renser dem, jo bedre et resultat – så lad os komme i gang, før det er for sent:

I reglen er den bedste fremgangsmetode følgende, for langt de fleste sneakertyper:

  • Fjern først snavs og støv fra sålen med en blød børste, som fjerner partiklerne uden at beskadige overfladen.
  • Brug lunkent vand og en lille smule vaskemiddel til at lave en rengørende mix, der vil få dine sneakers til at skinne som solen.
  • Dyp en blød svamp eller en blød klud i opløsningen og rengør overfladen med små forsigtige bevægelser.
  • Herefter bruger du en anden blød svamp eller stykke stof til at tørre overfladen af med. Dyp svampen i varmt vand og fjern overskudssæben på sneakeren ved at tørre den forsigtigt eller ved at duppe overfladen – Voila! Dine sneakers er nu klar til den næste fede festival eller bytur.

Husk: Lufttørring er det bedste for dine sneakers. Sæt dem i et værelse med en normal temperatur og væbn dig så ellers med tålmodighed og vent. Det er nemlig vigtigt ikke at føntørre dine sneakers eller at lægge dem på radiatoren, eftersom dette kan beskadige materialerne og tørre dem ud!

Crep Protect Spray
Crep Protect Rejsesæt

JD TIP! Forebyggelse af beskidte sneakers:

En god imprægnering og beskyttelse af materialer, såsom ruskind, læder og syntetisk-læder er helt essentielt for dine sneakers udstråling. Herunder ser du, hvordan du kan behandle og rengøre dine sneakers og gøre hvide sko hvide igen!

Crep Protect Spray er en hurtigttørrende nano-spray, som beskytter dine kicks med et vandafvisende lag, som samtidigt beskytter overfladen. Crep Protect Sprayen kan bruges på både ruskind, nubuck læder & canvas. Lad dine sneaks tørre ca. 10 min, før du tager dem i brug. Gentag behandlingen ca. hver 4. uge for det bedste resultat.

Cure Cleaning-rejsesættet fra Crep Protect vil få dine sneakers til at blive som nye! Sættet består af opløsningen, en børste og en klud. Opløsningen er en blanding af kokosnød-ekstrakt, jojoba og vand, som rengør dine sneakers på mild vis og egner sig til rengøring af nubuck læder, ruskind, canvas m.m. Børsten er lavet af over 17000 (!) svinehår, som fjerner snavs uden at beskadige overfladen.

Se også resten af JD Sports Crep Protect produkterne, som renser, rengør, forebygger snavs og beskytter dine favorite sneaks, så I kan følges ad i lang tid endnu💖

Held og lykke med at genoplive dine sneakers – skulle det dog være for sent at redde dem, så er det måske tid til at finde et nyt, fedt par! Tjek nogle af forårets hotte trends her: Mænd, Kvinder, Junior, Børn & Småbørn.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Camilla Krogh

Eksklusiv Raffle: YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK

Kan du heller ikke få nok af YEEZY...

-->

SNEAKERS | Camilla Krogh

Eksklusiv Raffle: YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED

Det er officielt! adidas har bekræ...

-->

SNEAKERS | Camilla Krogh

Julegaveideer til hele familien