jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 21, 2018

Throwback post: Sådan kan du vaske dine sneakers!

Du kender det med sikkerhed… Du kom til at tage dine nye, smukke, hvide sneakers på til en havefest, eller du overså en mudderpøl på din gåtur. Nu sidder du og kigger på de før smukke, rene og friske sneakers, som nu ser både beskidte, triste og gamle ud… Så hvordan skal man vaske sneakers?

Rengøring af hvide sneakers

Jo hurtigere du renser dem, jo bedre et resultat – så lad os komme i gang, før det er for sent:

Den bedste måde at vaske sneakers på er for langt de fleste sneakertyper følgende:

Husk: Lufttørring er det bedste for dine sneakers. Sæt dem i et værelse med en normal temperatur og væbn dig så ellers med tålmodighed. Det er nemlig vigtigt ikke at føntørre dine sneakers eller at lægge dem på radiatoren, eftersom dette kan beskadige materialerne og tørre dem ud!

Vaske sneakers - Crep Protect Spray
Rengøring af sneakers - Crep Protect Rejsesæt

Forebyggelse af beskidte sneakers:

En god imprægnering og beskyttelse af materialer, såsom ruskind, læder og syntetisk læder er helt essentiel for, at dine sneakers bliver ved med at tage sig flot ud. Herunder ser du, hvordan du kan behandle og rengøre dine sneakers og gøre hvide sko hvide igen!

Crep Protect Spray er en hurtigttørrende nano-spray, som beskytter dine kicks med et vandafvisende lag, som samtidigt beskytter overfladen. Crep Protect Sprayen kan bruges på både ruskind, nubuck læder & kanvas. Lad dine sneaks tørre ca. 10 min, før du tager dem i brug. Gentag behandlingen ca. hver 4. uge for det bedste resultat.

Cure Cleaning-rejsesættet fra Crep Protect vil få dine sneakers til at blive som nye! Sættet består af opløsningen, en børste og en klud. Opløsningen er en blanding af kokosnød-ekstrakt, jojoba og vand, som rengør dine sneakers på mild vis og egner sig til rengøring af nubuck læder, ruskind, kanvas m.m. Børsten er lavet af over 17000 børstehår, som fjerner snavs uden at beskadige overfladen.

Se også resten af JD Sports Crep Protect produkterne, som renser, rengør, forebygger snavs og beskytter dine favoritsneaks, så I kan følges ad i lang tid endnu💖

Held og lykke med at genoplive dine sneakers – skulle det dog være for sent at redde dem, så er det måske tid til at finde et nyt, fedt par! Find inspiration her eller tjek nogle af sæsonens hotteste trendsMænd, Kvinder, Junior, Børn & Småbørn.

Dette indlæg blev udgivet d. 21 august 2018.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg