jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juli 1, 2021

JD SUMMER EDITION: Har du styr på dit strand-outfit?

Det er officielt tid til den andel del af vores JD Summer Edition sommerserie, som vi har kørende her på bloggen hos JD Sports!  I den første del gav vi dig vores tips og tanker omkring de hotteste sommertrends i 2021. Glemte du at læse indlægget? No worries, klik her for at indhente læsningen med det samme!

Med dette blogindlæg, tænker vi dog at vi lige vil hjælpe dig med at blive strandklar! Dette er derfor perfekt til lange dage på stranden eller din kommende ferie. 😉

Hvor meget har vi ikke savnet at komme i sommerhuset, mærke sandet mellem vores tæer, tage en dukkert i det blå hav, læse en bog i en liggestol eller bare den tropiske duft af solcreme? Trænger du til det ligeså meget som os?

JA TAK! Og gerne nu ! Men glæder du dig også ligeså meget som os til at tilbringe sommeren i den mest ultimative stil? Læs videre for at finde de seneste og lækreste strand-trends.

Afslappet stil i klip-klappere & slides

Vi har savnet at træde ud i de behagelige og åndbare klip-klappere og slides. Desuden kan de piftes op med et par høje sokker, som ikke bare virker til at være en ny trend, men frem for alt, beskyttes fødderne også mod den varme sol og det varme sand.

Vælg blandt hele vores sortiment af klip-klappere og slides her.

F.eks. kan det aldrig gå galt i et par klip-klappere fra Havaianas! Find et par i en dejlig farverig farve eller et par i de klassiske farver som sort og grå. Tjek alt fra Havaianas, lige her!

Buckethatte & Caps

Vidste du, at vores hovedbund er fire gange mere følsom end huden på resten af vores krop? Derfor er det vigtigt at beskytte hovedet, når du tilbringer en hel dag udendørs. Og vi kan med garanti, sørge for at du pifter stilen op på samme tid! Vi synes nemlig at en smart hat er med til at løfte ethvert outfit! På JD SPORTS finder du selvfølgelig mange forskellige mærker, stile og farver.

Tjek caps, lige her. Er du på udkig efter hatte til hovedet – det kan du finde lige her!

Noget som for alvor brød igennem som trend i 2020, er Buckethatten eller en bøllehat, som du også kan kalde det. Og tendensen er åbenbart kommet for at blive!

Tjek blandt andet denne hat fra adidas Originals, som er lavet af blødt bomuld og har en beskyttende skærm, der også skygger for hele ansigtet.

Badeshorts: det ultimative look på stranden

Få det meste ud af dit look ved poolen eller på stranden med et par friske og stilfulde badebukser.  Her ser vi blandt andet et par badeshorts i grå fra Calvin Klein, der er perfekte til alle slags sommerdage på stranden!

til venstre: Sonybs_

Eller hvorfor ikke bare vælge et par stilrene badeshorts i sort? På billedet ser du et par fra Tommy Hilfiger, som helt sikkert vil give dig det ultimative look, når du træder ind og ud af vandet.

Har du stadig ikke fundet dit par? Find hele sortimentet af badetøj lige her.

Bikinier & Badedragte

Er vi enige om at at en ny sommer også betyder en frisk lækker bikini? Og her hører pasteltrenden selvfølgelig også til. Tjek f.eks. denne bikini i pastelfarve fra Ellesse! Med en stilfuld bandeau-model, kan du jo få mest ud af solens varme stråler!

Hvorfor ikke også satse på en badedragt? Elegant og lækkert på samme tid! Om du foretrækker smalle eller brede skulderstroppe – kan du med sikkerhed kalde dig selv en trendsætter når du hopper i badedragten.

Tjek blandt andet denne koralfarvede drøm fra Nike, der er en ægte øjenfanger.

Klik her for at finde hele vores udvalg af badetøj til damer! 🌞🌞

T-shirtkjolen: Perfekt i byen, perfekt på stranden

Vi foretrækker helt sikkert alt det lette, inden vi træder ud af døren, på en varm sommerdag. Hertil passer T-shirtkjolen helt perfekt! Tjek blandt andet denne kjole fra Ellesse med krave, som både er sporty og flot!

Foretrækker du oversize-pasform og en klassisk rund hals? Så vil denne T-shirtkjole fra Nike garanteret falde inde for din smag. Kjolen er lavet af et blødt bomuldsmateriale og fås i flere forskellige farver.

Shorts & T-shirts

Findes der noget mere sommerligt end en simpel T-shirt og et par luftige shorts? Helt passende, når du lige trænger til at køles ned. For et komplet look, kan du blandt andet kombinere en T-shirt i en farverig farve og nogle stilrene sorte shorts med et par behagelige slides.

Gå på opdagelse i hele vores udvalg af T-shirts her og af shorts her!

Vi håber vi har glædet dig over en sommer på stranden, som desuden også forventes til at være den varmeste nogensinde! Husk, at solens stråler er stærkere end du tror, og sørg for at smører dig rigelig ind med SPF. Glem hellere ikke ørene.

Mangler du derudover et par solbriller til at færdiggøre resten af dit look? Her kan du nyde vores udvalg.

Du har vel hellere ikke misset vores store sommerudsalg, har du? Find de bedste fund her.

Vi, hos JD Sports, ønsker dig en fortsat lækker sommer og ser frem til at se dig igen i del 3 af vores sommerserie på bloggen! 🌴🔥🔥

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg