jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 7, 2020

… jordbær er søde, og du er ligeså!

Det er nok ikke gået din næse forbi, at det snart er Valentine’s Day. Skulle du alligevel være lidt i tvivl om datoen, kommer den her sort på hvidt: 14. februar! 

De fleste vil nok genkende denne dag som en amerikansk startet tradition, hvor der gives blomster, chokolade eller smykker til hjertets udkårne. Historien omkring Valentinsdag starter dog langt før det 21. århundredes USA. 

Historien om Valentinsdag er nemlig historien om dens navngiver Sankt Valentin, som fik sin helgenstatus, da han blev myrdet i forsøget på heroisk at redde kristne mennesker ud af forfærdelige romerske fængsler. I følge nogle myter siges det, at Valentin selv var den første til at sende et Valentinskort til en ung pige, som han var blevet forelsket i. 

Faktisk har Valentinskort været populære så langt tilbage som middelalderen. Gad vide hvordan de lød dengang? 

Vi hos JD vil selvfølgelig gerne være med til at hylde kærligheden. Så spring til tasterne og levér den perfekte besked, så hjælper JD med gaven. Nedenfor har vi nemlig samlet vores top 3 bud på den perfekte Valentine’s Day-gave, til en du holder af. Det med kortet regner vi med, at du selv har styr på. 

Når din BFF fortjener noget lækkert
Hold det klassisk med en skøn t-shirt fra adidas Originals. Hvem ville ikke blive glad for et nyt item til klædeskabet? Vi har udvalgt to tees i ægte Valentine’s Day stil, nemlig i farvenuancerne rød og lyserød.

adidas Originals Essential Trefoil Boyfriend T-shirt Dame
adidas Originals Trefoil T-Shirt Herre

Treat yo’self
Du skal også huske at forkæle dig selv engang imellem. Du har nemlig fortjent det! Så sig det med sneakers, med et par Air Force 1 sneakers. 

Nike Air Force 1 Sage Low Dame
Nike Air Force 1 ’07 Herre

Skatter, du er for nice! 
Valentine’s Day er jo de elskendes dag, og derfor fortjener dit hjertes udkårne selvfølgelig en gave. Hvad med hoodies i matchende farver, som I kan smutte i til en perfekt movie night på sofaen. 

Nike Swoosh Overhead Hoodie Dame
Nike Foundation Overhead Hoodie Herre

Du kan se mange flere gaveidéer til Valentinsdag på vores hjemmeside. Klik her


Flere indlæg som dette

Næste indlæg