jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februar 6, 2023

… jordbær er søde, og du er ligeså!


Valentinsdag er lige rundt om hjørnet 🥰❤️ For mange er den 14. februar lig blomster og hjerteformet chokolade. Det er en dag, der står i kærlighedens tegn, hvor man viser kærlighed og omsorg. 

I en travl hverdag er det også vigtigt at sætte tingene på pause. Tag et break fra rutiner og huslige opgaver ‒ og sæt i stedet fokus på intimitet og nærvær.

Hvis du ønsker at gøre noget ekstra særligt for kæresten, kan du arrangere den perfekte date med noget lækker mad og en romantisk film. 


Movie night  🎬

Er der noget bedre i disse kolde vinterdage end at holde en hyggelig filmaften med en du holder af? Fejr Valentinsdag hjemme i stuen begravet i tæpper og med varme popcorn 🍿

Vi har i den forbindelse samlet en top 10 liste af must see romantiske film. Så fyld en skål med popcorn, hop i dit mest komfy outfit, og gør dig klar til movie night.


Top 10 romantiske film:

  1. The Proposal (2009)
  2. Den eneste ene (1999)
  3. After (2019)
  4. Den skaldede frisør (2012)
  5. Titanic (1997)
  6. Elsk mig igen (2012)
  7. Sviger-monster (2005)
  8. The Kissing Booth (2018)
  9. A Good Year (2006)
  10. Crazy, Stupid, Love (2011)


Mangler du et nyt ‘fit til Valentinsdag? 

Vi elsker følelsen af at komme hjem fra en lang dag og skifte til et casual outfit! … Så ifør dig dit mest komfortable tøj, og bliv klar til date night. Mangler du nyt til garderoben? Vi har fundet to ultra behagelige ‘fits, der både sikrer dig komfort og stil 🙌🏼

Man in Mckenzie hoodie
Green Mckenzie cargo pant

Tjek denne super behagelige hættetrøje ud fra McKenzie til herrer, og sæt den sammen med et par suveræne cargobukser, der sikrer dig et tilbagelænet og trendy look.


Womens supply and demand blue jeans
Woman wearing hoodrich crop hoodie

Til pigerne har vi denne varme Hoodrich Calor Crop hættetrøje, som kan kombineres med et par top moderne Supply and Demand Wide Leg jeans, der skaber et afslappet og lækkert look. 


Find mere inspiration på jdsports.dkFlere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg