jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | juni 11, 2021

EURO 2020: Er du opdateret?

Efter et helt års forsinkelse, så starter årets største sportsevent lige om lidt! Er du på jagt efter mere viden? Well, we got you covered!

Hvad er formatet?

EM-turneringen starter i aften, d. 11. Juni med 24 hold, som skal spille mod hinanden i seks grupper med fire hold i hver, og de kæmper naturligvis om en plads i finalen d. 11 juli.

Turneringen afholdes over hele kontinentet for første gang i konkurrencens 60-årige historie med i alt 12 udpegede værtsbyer fra Dublin til Baku. Både semifinalen og finalen afholdes på Wembley Stadium i London.

Man har holdt det samme format som for EM 2016, hvor de to bedste i hver af de seks grupper fortsætter til 16-delsfinalen sammen med de fire bedste tredjeplads-placeringer.

Hvor skal de spille?

Hver udpeget værtsnation, der kvalificerer sig, spiller sin gruppe på hjemmebane. Vi vil se England, Italien, Tyskland og Spanien spille alle tre af deres kampe hjemme, da de kvalificerede sig i EM kvalifikationen.

Åbningskampen afholdes på Stadio Olimpico i Rom mellem Tyrkiet og Italien i gruppe A.

“Og det var Danmark, og det var Danmark……..”

Vi husker vel alle (de fleste af os i hvert fald), dengang i 92, hvor Danmark kom med på et afbud og endte med at løbe med hele sejren! Det var fantastisk, og vi fandt dermed ud af, at man skal aldrig sige aldrig.

Kjær og company er klar til at give den gas, og vi får lov til allerede at se dem i aktion i morgen, lørdag d. 12-06 mod Finland. 

Kampen spilles på hjemmebane, og der er allerede stor begejstring rundt omkring i de danske gader – især hvis man har været så heldig at få fat i en billet til selve kampen.

Har du stadig ikke fået set årets danske EM-trøje, så kan du se den lige her.
Trøjen fås både online og i butikken.

Må publikum komme ind og se kampene?

Wembley Stadium har lovet omkring 25% kapacitet i deres kampe, og Hampden Park i Glasgow håber også, at de vil være okay med en kapacitet på 25%.

Andre steder, såsom Skt. Petersborg i Rusland, planlægger at have 50% kapacitet, mens Budapest i Ungarn måske endda tilbyder en fyldt arena.

Hvem tippes til at nå langt i EM 2020?

England og Frankrig deltager i turneringen som foretrukne nationer, derefter forudsiges det også, at Belgien, Spanien og Tyskland vil nå langt.

Uanset om du ser med hjemme fra sofaen, om du ser kampen på en bar eller er en af de heldige, som rent faktisk har fået fat i et par billetter til kampen, så har vi hos JD Sports alt, du behøver, for at vise din støtte til dit yndlingshold! Tjek hele Euro 2020 kollektionen her.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg