jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | maj 16, 2024

En ny bølge rammer Danmark denne sommer

Sommeren er altid speciel – det er årstiden, der bringer folk sammen. Men vi prøver at gøre den endnu bedre.

Hos JD ved vi, at det er de øjeblikke, du deler med dine venner, der sætter sig fast i hukommelsesbanken. En ny bølge er her for at tage dig med på flere eventyr. Kom med os, så viser vi dig, hvordan du får mest muligt ud af sommeren.

Fantastisk musik

Forestil dig følgende: Der er gang i Grillen, og musikken vibrerer i brystet. Du har ikke et problem i verden, og hvorfor skulle du ha’ det? Du siger bare ja til livet, og sejler på den nye bølge.

Sport i solen

Sommeren står i sportens tegn, og vi er sikre på at det bliver et brag med events, såsom EM i fodbold, der finder sted i juni og juli.

Friske ‘pasninger’

Musik, sport – hvad mangler der? Fede outfits, der matcher sommer-viben, selvfølgelig! Hos JD har vi et kæmpe udvalg af shorts og t-shirts fra de største mærker, såsom Nike, adidas og mange flere.

Desværre er solen ikke på job 24/7. Når vi siger sayonara om aftenen, kan du tage tynde lag eller cozy sweatshirts på, så du kan holde varmen. Tjek favoritter som Hoodrich og Under Armour – deres sommerkollektioner er fyldt til randen med loungewear til de kølige aftener.

Fuldend outfittet ved at tilføje et personligt præg i form af tilbehør. Skuldertasker, hætter og vandflasker – du finder alt, hvad du har brug for til lange dage i solen hos JD.

Pas på vandfaldene

Sådan, nu er vi næsten hjemme. Det eneste der er tilbage er at binde det hele sammen med et par street-ready. Og her skal du bare vælge og vrage! JD kaldes ikke ‘King og Trainers’ uden grund 😎

Vi har bl.a. sporty sneakers fra ASICS og New Balance, men også ikoner som adidas Campus og Nike Air Max 95.

Til de dage, hvor solen er værst (eller måske bedst?), får du det perfekte ’fit med lækre statement-sandaler fra Crocs eller stilfulde klassikere fra Birkenstock.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier