jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 10, 2023

Forever Forward: Julen 2023

Vores splinternye julevideo er lige landet, og den får dig med garanti i det bedste julehumør!


Central Cee, Kano, og Ella Toone går sammen med nogle af de hotteste talenter fra hele verden i vores nye kampagne, Forever Forward. Skal du være med?

Forever Forward 🟡⚫

Denne jul har vi slået os sammen med en lang række megatalenter for at se tilbage på vores historie og fejre alt det, der endnu venter. Det bliver STORT.


Vores liste af superstjerner er førende inden for musik, mode, kultur og kreativitet, og er her for at starte Forever Forward kampagnen. Forvent suveræne outfits og vanvittig energi!


Uanset om det er Central Cee, der køber et nyt ’fit i butikken, eller Sturdy Off, der viser deres moves og freestyles, så kan du forvente en line-up af ikoner og trendsættere i vores julevideo. Sammen med Ella Toone, Davido og Ronisia, Ants Live på sin egen hest (!!) og Kano, der fejrer festsæsonen med sin IRL-familie, leverer vi den autenticitet, som Forever Forward handler om.


Tempoet skydes i vejret med Joy Crookes og Nia Archives, og du kan se Mar Lucas, Omar Montes og Cat Burns fuldende vores all-star cast med Liquids elektriske ‘Sweet Harmony’-melodi som soundtracket til disse specielle øjeblikke.


Med ‘fits to match’ er vores Forever Forward-hold udstyret med Nike, adidas, The North Face, PUMA, New Balance, Hoodrich og meget mere.

Vi har støttet ungdommen siden dag ét, og vi vil være ved den yngre generations side hele vejen til toppen.


Fra din første skoledag til det nye job, nye begyndelser og alt derimellem har du haft dine ting med på farten i en JD-dufflebag, ikke? Det er over 25 år siden, vi introducerede den ikoniske taske med snoretræk, og nu er den blevet et statussymbol. Designet til at opbevare det lækreste drip fra de største mærker, som kan blive brugt gang på gang uanset dit behov.


Med holdbarhed og et design i konstant udvikling er dufflen blevet brugt af atleter, kunstnere, skabere og de nysgerrige. Vi har din ryg hver gang, du har brug for det, og sammen går vi Forever Forward.

Som støtte til ungdomskulturen og som drivkraft bag den næste generation, håber vi du vil fejre julen på JD-måden, og deltage i Forever Forward-bevægelsen.


Du bør også tjekke vores TV-hub, så du kan shoppe de outfits du ser på skærmen.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg