jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 15, 2021

Nike’s Air Huarache Has Come Home

Det er officielt. Nike Air Huarache er vendt hjem til Air-varmen. Den legendariske silhuet er landet endnu en gang hos JD og den er her for at skabe endnu en trendbølge.

Den blev først lanceret i 1991 og er nu tilbage for at fejre 30 år som det ultimative ikon. Skoen lander i flere, stilfulde farver og kommer i størrelser til damer og børn.

sommeraktiviteter

Hot Since ‘91

Tre årtier siden den første lancering – og frem. Den legendariske Tinker Hatfield fra Nike, også kendt for at have designet Air Max 90 året forinden, var fast besluttet på at skabe et design udenfor de sædvanlige linjer. Han så bort fra alle regler og skabte istedet en unapologetisk sneaker, der omdefinerede hvordan komfortable løbesko bør se ud, mens han også formede en hel sneaker-kultur!

Huarache har taget inspiration af en sandal fra Amerikas indfødte befolkning og siden blevet skabt i den rebelske ånds navn, som har indlejret silhuetten lige siden.

sommeraktiviteter

Har du krammet dine fødder idag?

Da den lige blev lanceret, landede skoen med spørgsmålet, ‘Have You Hugged Your Foot Today?’, da skoen har en blanding af et omfavnende strømpelignende design og højpræstations løbe-teknologi. Den omfavner bogstaveligt talt din fod og giver dig ultimativ komfort sammen med en unik pasform. Oprindeligt var den designet til at være en løbesko, men blev hurtigt et ikon på gaderne, da sneakerhovederne og berømthederne snørede dem på sig.

Klassikeren er tilbage og vedligeholder OG designet som giver dig et signatur look. Overdelen kombinere læder paneler med blødt neoprenelignende materiale som giver en minimalistisk æstetik. De beholder også den ikoniske hæl-klip som skoen er kendt for og afrundes med den unikke Nike-profilering, uden Swooshen – for en klassisk 90’er stemning.

sommeraktiviteter

Cop ‘Em

Er du klar til at få fat i et ikonisk look, der næsten er usædvanligt behageligt? Shop fra Nike Air Huarache-kollektionen nu!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg