jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | maj 28, 2024

Fars dag hos JD!

Din far er nice. Han fortjener en gave til fars dag!

Kender du det der med, at det kan være ret så svært at købe gaver til far? Han ønsker sig jo aldrig andet end strømper og underbukser…Bare rolig. Vi har lagt os i selen og fundet nogle gaveidéer frem, sådan at du ikke skal svede over hvilken slags Fars Dags-gave, du dog skal finde på.


I Danmark fejrer vi Fars Dag den 5. juni, og din far fortjener naturligvis at blive hyldet på denne særlige dag. JD står som altid klar med inspiration til gaveidéer!


Inden vi kommer til vores specielt udvalgte gaveidéer, får du en hurtig historietime. Fars Dag blev først introduceret i de nordiske lande i 1930’erne. I Sverige fulgte man den amerikanske tradition og lagde dagen den 3. juni, mens man i Danmark valgte at slå Fars Dag sammen med Grundlovsdag den 5. juni.


I 1949 besluttede de nordiske handelskøbmand at flytte dagen til november, da man mente, at det ville gavne omsætningen i den stille tid inden julesalget (ikke helt dumt tænkt). I Danmark blev Fars Dag i november dog aldrig en succes, og man besluttede derfor at rykke den tilbage til den 5. juni, sådan som vi kender det i dag.


mckenzie shorts og t-shirt, nike challenger shorts

Nu er det snart sommer

Det er tid til at opgradere garderoben med nye lette items. Så hvorfor ikke forære ham en lækker t-shirt eller et par nye badeshorts. Tjek vores sommer styles her og find den perfekte gave til Fars Dag.


Et godt bud på en Fars Dags-gave kunne være et lækkert t-shirt/shorts sæt fra McKenzie eller et par Challenger 7 shorts fra Nike, så kan den gamle slappe af, men stadig se kniv skarp ud. Hvis du ikke har stor tiltro til det danske sommervejr, så kan du forkæle din far med en let Repel Miller jakke fra Nike eller et par cool cargobukser fra Under Armour.

Under Armour cargobukser, nike Repel Miller jakke

Cool Sneaks

Der er nok ikke mange fædre, som ikke ville sætte pris på et par nye sneaks. Derfor har vi selvfølgelig udvalgt et par af sæsonens favoritter til herrer, som du kan shoppe lige her. Hvad enten din far er til Nike, adidas eller New Balance – we got you!


Nike Air Max 95 sort, New Balance 2002r grå

De trendy 2002r sneakers fra New Balance giver en ikonisk throw-back vibe, som din far vil elske. Den slidstærke overdel af ruskind kombineret med den skridsikre ydersål sørger for at din far kan indtage gaden i stil. Hvis det ikke helt er din fars stil, så kan du overveje de stilrene Air Max 95 sneakers fra Nike, som blev lanceret i 1995. De er med tiden blevet et must-have i enhver sneaker-rotation. Den lækre overdel af læder giver et clean look, og den velkendte Air-pude er fantastisk når du er på farten hele dagen.


Nike Air Force 1 triple white, adidas Originals Handball Spezial Beige

Den ikoniske Air Force One er en klassiker i gadebilledet, og med god grund! Forkæl farmand med et par friske hvide kicks fra Nike, så er han klar til både hverdagen og weekenden. Hvis retro-looket er mere hans stil, kan du overveje et par Handball Spezial fra adidas Originals. Deres nyeste design har næsten lige ramt gaden, og de er de perfekte sommersko.


Vi håber du kunne finde den perfekte gave til din far. Hold øje med vores hjemmeside og app, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på, at du får de lækreste tilbud.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR