jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | maj 26, 2023

Fars dag 2023 – Har du ikke planlagt noget endnu?

Fars dag er for nogle en stor mærkedag, som der i god tid er blevet planlagt en masse til. Sådan er det dog ikke for os alle. Har du endnu ikke fundet ud af, hvad du vil overraske din far med? Eller du havde måske endda helt glemt, hvornår det er fars dag? Don’t you worry! – We got you covered 💪

Hvornår er det fars dag?

Lad os starte med det helt basale først, nemlig hvornår det nu er, din far skal forkæles. I mange andre lande, varierer datoen fra år til år, men i Danmark er det nemmere at huske. Her ligger fars dag nemlig på Grundlovsdag og er dermed altid den 5. juni.

Her hos JD har vi samlet ideer til ting at lave med din far, der ikke kræver masser af planlægning, og som heller ikke koster alverden.

Frem med grillen!

Viser det danske vejr sig fra sin bedste side, så er det bare med at få fundet grillen frem! Giv din far et kald, og sig, at du står for aftensmaden, eventuelt sammen med dine søskende. Hiv grillen frem fra gemmerne, og køb ind til en lækker grillmiddag, du ved, at din far vil elske. Hvis du ikke har en grill til rådighed, så tag et smut ud i naturen med de indkøbte lækkerier og en engangsgrill.

Der er altid et nyt projekt …

Er din far typen, der elsker at have gang i projekter, men som måske ikke altid har tid til at færdiggøre dem? Så giv ham en hånd! Er det noget, som han længe har snakket om, at han godt kunne tænke sig at få fikset, men som ikke er blevet gjort? Så bed ham om ikke at lave planer på fars dag, og giv et nap med.

Eller måske har I lyst til at starte på et helt nyt projekt. Hvad med at bygge en bænk af genbrugsmaterialer, et fuglehus til haven eller noget andet sjovt?

Once upon a time

Nogle fædre er vilde med at fortælle historier om alverdens ting, de har oplevet. Du har måske også ofte hørt historier, der starter med “dengang far var dreng, der …” Lyder det bekendt? Så tag din far med på “a walk down memory lane” om hans liv eller jeres liv sammen. Hop f.eks. ind i bilen, og besøg din fars barndomsgade, det første sted I boede, da du var barn eller andre steder, som vækker minder. Lad ham fortælle, vise frem og huske alle de gode tider.

All them hobbies

Har din far en hobby? Selvom du måske ikke er ligeså begejstret for fiskeri, fodbold, eller hvad det nu er, din far er vild med, så tag med på tur med åbent sind. Hvem ved, måske ender I med at få en fælles hobby eller et endnu stærkere bånd? Selv hvis du og din far deler hobby, så bliver han garanteret alligevel glad for, at du vil bruge tid sammen med ham på fars dag.


Har du penge på lommen, er der rig mulighed for at købe en flot fars dag gave. En dag med kvalitetstid, hvor der skabes gode minder, kan dog naturligvis være mindst lige så god. Og hvis du disker op med begge dele, skal din far nok blive begejstret. I sidste ende er det vigtigste selvfølgelig, at du har en dejlig dag med din far 🙌

Er du på jagt efter matchende outfits til dig og din far? Eller vil du gerne forkæle din far med noget lækkert? Så find inspiration her.

Læs også Tjek det ud!: Skateboarding

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg