jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 5, 2023

Nyt drop: Nostalgi fra Juicy Couture

Juicy Coutures seneste kollektion er landet og den leverer ikonisk stil til efteråret
Vi rapporterer live fra Juicy Cam og har netop fået i de seneste trendrapporter. Det kan ikke blive tydeligt – velour er in. Juicys efterårskollektion er fyldt med Y2K-vibe, ikonisk design og lækre essentials. Tjek de nye drops og bliv klar til sæsonskiftet!

Forkælelse med velour

Skil dig ud når du indtager gaden i Juicy Couture! Hvis der er noget, der skriger Juicy, så er det velour. Og veloursættet skriger til gengæld luksuriøs weekend-vibe. Læn dig tilbage i superbløde hættetrøjer og joggingbukser, så er du klar til hyggelige aftener på sofaen i bedste Juicy-stil. Den nye lancering inkluderer farver såsom sort, rød, brun og grøn, der kun sælges hos JD!

Become the Main Character

Med efteråret om hjørnet er det tid til at klargøre garderoben til en booket kalender.


Når du træder ud på gaden og oser af It Girl i Juicy Couture-stil, er det DIG som er hovedpersonen. Der kommer koldere dage med regn og vind, og Juicy sørger for, at du holder dig varm i alle situationer.


Den nye kollektion indeholder fluffy dunjakker, selvfølgelig med et strejf af velour, som giver en luksuriøs følelse, når temperaturen falder. Men det slutter ikke der. Selv hverdagslooket får en opgradering, med slim-fit t-shirts, som opgraderer outfittet til arbejde eller til festen.

Et ikon i rampelyset

Juicy Coutures AW23 kollektion er designet til kvinder, der altid er på farten og ønsker maksimal komfort med et street-ready design. Mærket har været et ikon siden 90’erne – blandt andet takket være bling-detaljerne. Hvad bliver dit nye go-to-outfit til efteråret?


Tjek hele kollektionen ud her og tag det første skridt ind i din æra som hovedkarakter med tøj fra Juicy Couture

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg