jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Mercier så første gang dagens lys i 2017 og er siden eksploderet på streetwear-markedet. Det franske touch sørger for at designet skiller sig ud fra mængden, og deres seneste kollektion med et sporty vibe passer perfekt til gadebilledet.

Inspiration fra Paris

Den franske hovedstad er en ikonisk hub for street fashion. Gaderne af ikoniske mærker og revolutionerende stil, og har en spændende historie og fantastisk arkitektur. Paris er med andre ord STEDET, hvis du leder efter inspiration!

Nu kommer Mercier med en ny kollektion, og målet er at opgradere både din selvtillid og din garderobe. Den nye kollektion er fyldt til randen med must-haves til de kommende efterårsmåneder.

Rep Logoet

Kollektionen indeholder matchende sæt til både kvinder og mænd, hvor dameversionen er croppet og herreversionen har normal pasform. Tøjet er lavet i en blød bomuldsblanding, der giver maksimal komfort, når du indtager den urbane jungle.

Kunne du tænke dig noget JD-eksklusivt? We got you! Herrecargobukserne sælges kun hos JD og tilføjer en ikonisk vibe til outfittet. Braletterne er lavet af slidstærkt polyester, har sidelommer med lynlås og justerbare manchetter ved anklerne.

Hold dig med på trenden og se den nye kollektion fra Mercier her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

Næste indlæg