Fars dag 2021 – Har du ikke planlagt noget endnu?

I morgen er det fars dag, og for nogle er det en stor dag, hvor der i god tid er blevet planlagt alverdens ting og sager. Sådan er det ikke for alle. Har du endnu ikke fundet ud af, hvad der skal ske på fars dag? Eller havde du måske glemt det? Don’t you worry! – We got you covered 💪

Hvis du endnu ikke har planlagt noget for i morgen, så kommer vi her hos JD med nogle ideer til, hvad du kan lave med din far, som ikke kræver masser  af planlægning, og som heller ikke koster en halv bondegård 🙂

Frem med grillen!

Det virker til, at vi endelig har fået taget hul på den danske sommer, og umiddelbart virker det også til, at vejret er med os i denne weekend. 
Giv din far et kald, og sig til ham, at i morgen står du og eventuelt dine søskende for aftensmaden. Hiv grillen frem fra gemmerne, smut i supermarkedet, og køb ind til en lækker grillmiddag, som du ved, at din far vil elske. Hvis man ikke har en grill til rådighed, så kan man lave en aftenudflugt ud af det, smutte ud i naturen med alle de indkøbte lækkerier og en engangsgrill. It’s the effort that counts 🙂

Der er altid et nyt projekt….

Er din far en mand, som godt kan lide at have gang i projekter, men som måske ikke altid har tid til at færdiggøre eller udføre dem? Well, give him a hand! 
Er det noget, som han længe har snakket om, at han godt kunne tænke sig at få fikset, men som ikke er blevet gjort? – Bed ham om ikke at lave planer i morgen, eller måske hele weekenden, og sæt tiden af til at hjælpe ham med det projekt, han længe har gået og grublet over.
Det kan også være, at I har lyst til at starte på et helt nyt slags projekt, som at bygge en bænk af genbrugsmaterialer, et fuglehus til haven eller noget andet sjovt – så er i morgen da også en perfekt anledning til det.

Once upon a time

Nogle fædre er vilde med at fortælle historier om alverdens ting de har oplevet, og især ofte om “dengang far var dreng, der……” – Virker det bekendt? Tag din far med på “a walk down memory lane”, som enten omhandler hans liv eller jeres liv sammen. I kan hoppe i bilen og besøge din fars barndomsgade, det første sted I boede, da du var barn eller andre steder, som vækker minder. Lad ham fortælle, vise frem og huske alle de gode tider. 

All them hobbies..

Har din far en hobby? Måske en hobby, som han elsker, men som du måske ikke har vist en stor interesse for tidligere… Altså, siden det er fars dag, og det gode vejr er med os, kunne det så ikke være meget hyggeligt at tage med på den fisketur alligevel og lære lidt mere om det, som betyder meget for din far? Hvem ved, måske finder i noget helt specielt på den tur, som kan være med til at skabe en fælles hobby, eller en endnu stærkere bånd. 
Uanset hvad din fars hobby måtte være, og uanset om du før har vist interesse, eller faktisk allerede normalt deltager i hans hobby, så vil det med garanti betyde meget for din far, at du gider at bruge tid med ham og det.


Truth is, at hvis du har penge på lommen, så er mulighederne rigtig mange, i forhold til at gå ud og købe en fin gave til din far. Men noget penge sjældent kan erstatte, så er det en dag med kvalitetstid, hvor der skabes gode minder – kombinationen af disse er naturligvis også fantastisk. 
Men man kan sagtens lave noget, som ikke koster det store, som vil bringe lige så meget glæde, måske endda mere, end en smuk gave købt i en butik.

Det vigtigste er, at du har en dejlig dag med din far <3

Hvis du er på jagt efter matchende outfits til dig og din far, eller du måske kunne have lyst til at forkæle din far i fremtiden med noget lækkert, så find inspiration her.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

MODE | Julie

JD Streets præsenterer; Artigeardit x Lamin

UNDERHOLDNING | Julie

JD Summer Edition: Hyggelige sommeraktiviteter

Velkommen til den tredje og endelig...

-->

UNDERHOLDNING | Julie

EURO 2020: Er du opdateret?

Efter et helt års forsinkelse, s...

-->