jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 17, 2020

Mors Dag – Find den perfekte gave

Mors Dag er lige rundt om hjørnet. Nærmere bestemt den 10. maj. Det er dagen, hvor vi hylder alle vores skønne, seje, smukke, stærke, omsorgsfulde og kærlige mødre, fordi de så sandelig har fortjent det!

En gave på denne dag synes heller ikke at være af vejen taget i betragtning af hvor mange måltider, du har fået serveret gennem årene, hvor mange fodboldkampe, du er blevet kørt til, hvor mange sleep-overs, du har fået lov at holde og hvor mange kommaer, du har fået hjælp til at sætte i dine danske stile.

Men det med at finde den perfekte gave er helt klart lettere sagt end gjort. Derfor har vi lavet en lille guide herunder, som hjælper dig med at finde den helt rigtige gave til din mor.

Gaven der ikke springer budgettet

Vil du gerne forkæle din mor uden at det kommer til at koste dig en bondegård? Nemt klaret! Vi har masser af gaveidéer under 250 kr., som nok skal bringe smilet frem hos din mor.

Hvad med eksempevis at shoppe en T-shirt fra et af vores mange top brands. T-shirten er et klassisk item i enhver garderobe, så her har du en sikker vinder. Du kan blandt andet tage et kig på denne Levis Small Logo Short Sleeve T-Shirt eller måske denne adidas Originals R.Y.V. T-Shirt.

Det ultimative sofaoutfit

Din mor har fortjent en dag på sofaen, og hun har fortjent at se skøn ud imens. Så hvorfor ikke forære hende noget lækkert loungewear. Der er ingen grund til at gå ned på stil og komfort.

Du kan eksempelvis shoppe dette Emporio Armani EA7 Logo Tracksuit, som giver den der vidunderlige fornemmelse af luksus eller du kan forære hende denne Core Small Logo Crew Sweatshirt fra Ellesse, for ultimativ komfort.

Sneakers hun vil elske

Uanset om din mor er et ægte sneaker head, eller om hun bare har brug for et par behagelige trainers, har vi skoen til hende!

Du kan overraske hende med et par klassiske converse high tops, en street ready Vans Old Skool model eller måske den splinter nye Air Max 2090?

Til sidst er der bare at sige glædelig Mors Dag den 10. maj og hurra for din og min og alle andre skønne mødre i hele verden!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 24, 2023

SNEAKER BATTLE 2022

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg