Mors dag er lige om hjørnet!

På søndag er det mors dag, og det siger jo sig selv – alle de skønne mødre derude skal forkæles.

Nogle kan godt lide at gå all in på mors dag med store gaver og en lækker middag eller frokost, mens andre gerne sender eller kommer forbi med en buket og et sødt kort. Uanset hvad man er til, så er det tanken, der tæller. Har du allerede lagt planer for mors dag? Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvad du skal give dig i kast med i år, så kommer vi hos JD her med nogle forslag til, hvad du kan lave med din mor eller give hende i morsdagsgave ❤️

En smuk buket

“Roser er røde, violer er blå, du er den bedste mor, man kan få” 🌹❤️

En ægte klassiker på mors dag er en fin buket blomster fra blomsterhandleren med en æske chokolade eller en god flaske vin ved siden af. Det er der intet i vejen for, at man gør, og det er som oftest nogle fantastisk flotte buketter, som sættes sammen til denne dag. Det kan dog være en dyr affære, men det behøver det slet ikke at være. Foråret er over os, og det betyder jo også, at mange af sæsonens blomster springer ud. En smuk buket, som du selv har været ude og plukke, er da ikke til at stå for. At give en buket, som man selv har været ude og samle, enten i haven eller i naturen, er da et så fint alternativ til en købebuket, og din mor får måske endnu mere lyst til at tørre den, så den holder endnu længere. 🌹

You’ve got to brunch it up, don’t you know, brunch it up 🍽🥐🍳

Danmark er så småt ved at åbne op, og hvilken anledning er bedre til at udnytte dette end mors dag? Har din mor en yndlings brunchrestaurant? Eller er der en speciel type brunch, som hun elsker? Så se at få booket et bord! Alternativt kan du også vælge at arrangere en hyggelig brunch hjemme hos dig selv, eventuelt sammen med dine søskende, hvor du helt selv kan vælge, hvad der skal serveres, som din mor godt kan lide. Her kan du dække et hyggeligt bord, sætte lidt baggrundsmusik på og i det hele taget skabe en hyggelig stemning.

Tid til forkælelse og gode oplevelser

En god omgang forkælelse – hvem kunne ikke have brug for det? Er din mor typen, som går op i sit udseende eller sit velvære?
En lækker ansigtsbehandling, en tur til neglesalonen eller en god massage går man sjældent galt i byen med, hvis ovenstående er tilfældet. 

Det kan også være, at din mor trænger til at få en på opleveren – på den fede måde naturligvis. Er der en ting, som din mor engang har nævnt, at hun godt kunne tænke sig at prøve, men aldrig har fået taget sig sammen til, eller været i tvivl om hun turde, når det kom til stykket? Hvorfor ikke gribe chancen, og få planlagt den rappelletur, vinsmagning, østerssafari, sheltertur eller hvad der nu måtte være på din mors “like to do”-liste ? 🙂

De personlige gaver

Er du kreativ, og kan du godt lide at sysle med forskellige projekter? Hvorfor ikke have din mor i tankerne til dit næste lille kreative projekt? Det kan være, du er begyndt at hækle, og hurtigt kan bikse et par søde grydelapper sammen. Hvis du kan lide at male, kan du gribe pensel og lærred og skabe et lille, personligt værk, som din mor kan have hængende derhjemme.

Hvis du ikke selv er super kreativ, så er der også andre måder, hvorpå man kan lave en personlig og sød gave. Har du en printer og en computer? Så kan du lave en lille bunke af forskellige gavekort med ting, som en hyggelig frokost hjemme hos dig, en hovedrengøring af hendes hjem udført af dig – ting som du ved, at hun vil elske, og som hun kan benytte sig og få glæde af ude i fremtiden.

Du kan også købe en ramme med plads til flere billeder, og indsætte fine familiebilleder med små søde noter til din mor. Eventuelt med lidt decoupage, hvis du synes, det er sjovt at lege med.  En gave, som hun kan have hængende eller stående derhjemme, der minder hende om, hvor elsket hun er.

Mulighederne er mange, når det kommer til hjemmelavede gaver, og det er kun fantasien, som sætter grænser. 🎁💌

Når alt kommer til alt, så behøver Mors dag ikke være dyr eller helt store oplevelser. Det, som i virkeligheden betyder noget er tanken bag, og tiden man bruger sammen.Uanset hvad du har planlagt for din mor på søndag, så ønsker vi hos JD dig og din mor en rigtig dejlig mors dag ❤️❤️❤️

Hvis du er på jagt efter matchende outfits til dig og din mor, så find inspiration her…

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

UNDERHOLDNING | Julie

EURO 2020: Er du opdateret?

Efter et helt års forsinkelse, s...

-->

UNDERHOLDNING | Julie

Fars dag 2021 - Har du ikke planlagt noget endnu?

I morgen er det fars dag, og for no...

-->

UNDERHOLDNING | Julie

GIRL POWER PLAYLISTE ❤️💪

Glædelig Kvindernes Kampdag! 🔥...

-->