jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | maj 4, 2021

Mors dag 2022: Find den perfekte gave

Mors dag er selvfølgelig dagen, hvor alle de skønne mødre derude skal forkæles.

Nogle kan godt lide at gå all in med en stor mors dag gave og en lækker middag eller frokost, mens andre gerne sender eller kommer forbi med en buket og et sødt kort. Uanset hvad du finder på til din mor, så er det selvfølgelig tanken, der tæller.

Har du lagt planer for årets mors dag? Hvis ikke, så kommer vi her hos JD med nogle forslag til, hvad du kan lave med din mor eller give hende i gave.

Hvornår er det mors dag?

Lad os lige starte med at få det på det rene. Mors dag 2022 falder på søndag den 8. maj. Det er den anden søndag i maj, der står i mødrenes tegn, og datoen skifter derfra fra år til år. Traditionen stammer oprindeligt fra USA, og i 1929 blev dagen for første gang markeret i Danmark.

Mors dag blomster

“Roser er røde, violer er blå, du er den bedste mor, man kan få”

En ægte klassiker på mors dag er en fin buket fra blomsterhandleren med en æske chokolade eller flaske vin til. Det er som oftest fantastisk flotte buketter, som sættes sammen til denne dag, men det kan blive en dyr affære. Foråret er over os, så hvorfor ikke selv samle en? Din mor kan med garanti ikke stå for en buket, du selv har været ude at plukke. Måske hun endda får endnu mere lyst til at tørre den, så den holder endnu længere.

You’ve got to brunch it up, don’t you know, brunch it up 🍽🥐🍳

Har din mor en yndlings brunchrestaurant? Eller er der en speciel type brunch, som hun elsker? Så se at få booket et bord! Arranger alternativt en hyggelig brunch hjemme hos dig selv, eventuelt sammen med dine søskende. Så er du sikker på, der bliver serveret lige det, din mor bedst kan lide, og det behøver jo ikke koste en formue. Dæk bordet fint, og sæt lidt baggrundsmusik på, så sidder den hyggelige stemning lige i skabet!

Tid til forkælelse og gode oplevelser

En god omgang forkælelse – hvem har ikke brug for det? Er din mor typen, som går op i sit udseende og velvære? I så fald er en lækker ansigtsbehandling, en tur i neglesalonen eller en god massage den perfekte mors dag gave!

Det kan også være, at din mor trænger til at få en på opleveren. Er der noget, din mor kunne tænke sig at prøve, men aldrig har fået taget sig sammen til eller har været i tvivl om, hvorvidt hun turde? Hvorfor ikke gribe chancen og overraske din mor med en sheltertur, vinsmagning, rappelling, østerssafari, eller hvad der nu står på ønskelisten?

De personlige gaver

Er du kreativt anlagt? Så hav din mor i tankerne, når du går i gang med dit næste lille kreative projekt. Måske er du begyndt at hækle og kan hurtigt bikse et par søde grydelapper sammen. Hvis du maler, kan du gribe pensel og lærred og skabe et personligt værk, som din mor kan have hængende derhjemme.

Hvad kan man give sin mor til mors dag, hvis man derimod ikke er vildt kreativ? Der er heldigvis også andre måder, hvorpå man kan lave en personlig og sød gave. Lav for eksempel en lille bunke gavekort med ting, du ved, din mor vil elske, såsom en hyggelig frokost hjemme hos dig og en hovedrengøring udført af dig.

Du kan også købe en ramme med plads til flere billeder og indsætte fine familiebilleder med små søde noter til din mor. Den perfekte mors dag gave, som hun kan have hængende eller stående derhjemme, og som minder hende om, hvor elsket hun er.

Mulighederne er mange, når det kommer til hjemmelavede gaver. Ja,   faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser!

Mors dag behøver ikke være dyr eller byde på vilde oplevelser. Det, som i virkeligheden betyder noget, er tanken bag, og tiden man bruger sammen. Uanset hvad du har planlagt for din mor på søndag, så ønsker vi her hos JD dig og din mor en rigtig dejlig mors dag

Hvis du er på jagt efter matchende outfits til dig og din mor, så find inspiration her…

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg