jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | januar 20, 2021

Top 10 Træningssange: Boost Træningshumøret

Når træningscenteret forbliver lukket – må vi finde kreative måder at motivere os selv på, og vi tænker at lidt træningsmusik må gå hånd i hånd med en god omgang maveøvelser, squats eller bare en rolig gåtur.

Et af dine nytårsforsæt har trods alt været at komme for alvor igang med træningen og måske forbedre både konditionen og smidigheden. new year, new me, ikke?

Her har vi samlet en liste over top 10 træningssange som ikke bare sørger for at varme dig op inden et beast mode workout, men vil med garanti også holde dit humør kørende, så du er et skridt tættere på dine 2021 bodygoals.

Læs med herunder og lad dig selv inspirere af WizKid, Cardi B, Drake og DMX mm. i et mix af nyt, gammelt, roligt og boostende.

Shop træningstøj her.

1. Gashi feat. G-Eazy – My Year

Say this clear, I could never fear
This ‘gon be my year
This my year
This ‘gon be my year
This ‘gon be my year
This my year

Ikke nok med at beatet pumper én op og er perfekt til at sætte konditionen på fuld skrue, siger omkvædet i sangen sig selv. Hører man det gentagende gange, vil man med sikkerhed også begynde at tro på at dette år kan blive lige det man har sat til mål og drømmer om. Findes der en bedre måde at manifestere ens ønsker på, end at gøre krav på sit?

2. Drake – The Motto

Vi siger træning, du siger Beast Mode? Champagne Papi aka Drake gøre det igen og igen. Med ‘The Motto” sørger han for et beat som sætter dig i fuld gear – om du squatter ned med bassen eller løfter op med omkvædet.

3. DMX – Ruff Ryders’ Anthem

Er du mere til de gammeldags tracks som får dig i Beast Mode og holder dig kørende f.eks. under styrketræningen? Denne klassiker går ud til dig.

4. Aaliyah – Try Again

Cause if at first you don’t succeed (Oooh ooh ooh)
You can dust it off and try again (Try again)
Dust yourself off and try again, try again (and again)

Old is gold. Lad den legendariske Aaliyah inspirere dig til at prøve igen og igen indtil det lykkes dig at komme i måls også når det er svært og kræver flere forsøg. Og hvorfor ikke bare nyde et fedt beat i processesen?

Er du typen som motiveres ekstra meget af at matche en ikonisk playliste med et ikonisk outfit? Tjek disse t-shirts og hættetrøjer som både kan kombineres med nogle træningsleggings, ellers klædes op med et par sprøde jeans og sneaks.

Find mere fra Supply & Demand, lige her.

5. The Notorious B.I.G. – Juicy

Don’t let ’em hold you down
Reach for the stars
You had a goal

Den legendariske rapper taler for sig selv – Lad dit løb følge rytmen.

6. Pardison Fontaine feat. Cardi B – Backin’ It Up

Igen har vi et beat som sætter konditionen igang, og specielt til damerne, rapper Cardi B. om hvordan man bliver dronning af at ”back it up”, bekræfte og validere sig selv. Rettere sagt – opnå og bevise det man taler om.

7. Alina Baraz – To Me

Here’s to
Good people, good nights
Good highs, good health

En rolig stund? En omgang yoga eller pilates? I denne sang hylder Alina Baraz sig selv og de små ting i livet der skaber balance og som er værd at fejre.

Shop træningstøj her.

8. Skepta Feat. WizKid – Energy (Stay Far Away)

En aftentur i den nærmeste park eller bare et par dancemoves i din lune stue – det er vigtigt at starte dagen med positiv energi. Vi tror nemlig på at positivt psykisk energi, også giver mere overskud til det fysiske. Denne sang er til dig som er nede med Afrobeats, men også til træningsessioner med lav intensitet.

9. Xander feat. Gili – Spild Tiden

Får du et træningsboost af at dagdrømme om sommer, strandfester og bare lade somom du befinder dig på en tropisk ø? Dette track fra Xander får dig helt sikkert i sommerhumør, også på den koldeste vinterdag. Mon ikke det hjælper på at holde varmen under næste session udendørstræning?

10. Victoria Monét – Ass Like That

Helt klart en træningsklassiker! Har du hørt sangen, så ved du allerede at den går ud til alle damerne, der squatter og laver lungees hjemme i stuen -akkurat på samme manér som Victoria Monét i musikvideoen.

DON’T MISS OUT! Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #JDlooks <3 Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm. Meld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg