jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 4, 2021

Eksklusiv Adgang: Nike Dunk

Har du ikke været så heldig at nuppe et par Nike Dunks endnu? Som opfølgning på en relancering af de originale ‘OG college’ colourways i sidste måned, er Nike tilbage i februar med endnu flere friske Dunks. De bliver droppet den 11.02.21, både i high- og low-cut versioner, og i størrelser til både damer og herrer.

Som med den første landing af Dunks bliver disse sneaks ikke lette at få fat i, og de kommer med garanti til at flyve ud af butikkerne, når de officielt kommer på hylderne. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at reservere et par ved at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.

Læs mere herunder!

Nike Dunk

Nike Dunk er tilbage!

Har du ikke fået alle facts på Nike Dunks endnu? Den nu-ikoniske silhouette blev for første gang lanceret i 1985 og var designet af Nike legenden: Peter Moore. Den var skabt til brug på gulve i hårdttræ og var iført af college basketball spillere på boldbanen.

Gennem de seneste 35 år er den ikke bare blevet bragt tilbage, men har også udviklet sig til at være et street-ikon. Disse Dunks har nemlig set et antal af forskellige colourways og high-profile collabs, og har samtidigt fået features i film, på album covers mm. 

Nu, i 2021, fortsætter Dunk-legenden.

Den kommende lancering beholder ‘OG’ designet i colour block, og der bliver udgivet både high- og low-cut versioner af skoene. De har en premium læderoverdel og sidder på en skummet midtersål, for let og støttende dæmpning, på og af banen. Som altid, bliver disse legendariske sneaks rundet af med Swoosh logo langs siderne.

Nike Dunk

Tilmeld nu!

Med eksklusiv adgang til JDX medlemmer vil denne online raffle give dig chancen for at få fat i et par, inden de officielt lander i Nikes unikke colourways af Black/Hyper Cobalt, Barely Green/Black, Sail/Orange Pearl og Sail/Team Red.

Lyder det godt? Download JD-appen nu eller brug QR koden og tilmeld dig denne eksklusive JDX raffle. Mere info kan findes her.

For at melde dig op til Sail/Orange Pearl og Sail/Team Red skal du tilmelde dig JDX inden kl. 13.00 GMT+1 onsdag d. 10.02.2021.
For Black/Hyper Cobalt og Barely Green/Black skal du tilmelde dig JDX inden kl. 13.00 GMT+1 onsdag d. 03.03.2021.

Vilkår og betingelser gælder.

DON’T MISS OUT! Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #JDlooks <3 Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm. Meld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg