jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | marts 6, 2019

International Women’s Day!

Så er det blevet tid til at hylde alle de fantastiske kvinder hele verden rundt. International Women’s Day sætter kvinder i rampelyset, og giver os mulighed for at stoppe op og anerkende alle de stærke, kreative og smukke kvinder.

De kvindelige rollemodeller er mange og vi tager her et kig på nogle af de kvinder som gjorde det virkelig godt i 2018 til nu.

Det forgangne år og starten af 2019 har indtil videre givet os masser af stærke kvinder at være stolte af. Så mange, at vi nærmest ikke ved, hvor vi skal starte. I dette blogopslag har vi valgt at sætte fokus på nogle helt særlige og inspirerende kvinder, der på forskellige måder inspirerer os til at drømme større og opnå det, som virker uopnåeligt!

Kvinde i sportsbh
Boksende kvinde

‘Kylie Jenner – dronningen af de sociale medier’

Kylie Jenner er dronningen af sociale medier med ca. 175 millioner følgere på Snapchat, Instagram, Facebook og Twitter. Hun er en af verdens mest fremtrædende TV-personligheder og hendes karriere gik fra start, da hun var at se i TV-programmet ‘Keeping up with the Kardashians’.

“It is the power of social media”

Kylie siger det selv i et interview fra november med det amerikanske magasin Forbes: “It is the power of social media”. Og der er ingen tvivl om, at dette er ét af aspekterne, hvor Kylie har formået at overgå konkurrenterne. Hun forstår vigtigheden af at holde kontakten med sine følgere og leverer masser af fedt content! Forbes har i samme artikel udnævnt Kylie til at være den yngste ‘selv-made’ billionær – nogensinde. Hermed overgår hun, med sine kun 21 år, Mark Zuckerberg, som var 23 da han fik samme titel, og det er en præstation vi tager hatten af for.

Kylie startede i 2015 firmaet ‘Kylie Cosmetics’, som hurtigt blev en kæmpe succes! Hun ejer 100% af sit firma og har dermed fortjent at blive udnævnt til at være en ‘self-made business woman’, som vi alle kan blive inspirerede af.

Kvinde
kvinder

‘Hannah Rankin – en skotsk stjerne in the making!’

Vi føler os inspireret af Hannah Rankin, en allround-sportskvinde, som både brillerer inden for boksning og klassisk musik. Hannah er opvokset i det vestlige Skotland og har gået på det kongelige skotske konservatorium samt Royal Academy of Music. Som om det ikke var nok, har Hannah store planer for 2019. Målet er nemlig intet mindre end at blive Skotlands første kvindelige verdensmester inden for boksning.

Én ting er at træne hårdt for at nå i mål mentalt og fysisk, men i 2019 er det, som vi alle ved, super vigtigt at gøre brug af sociale medier, for at opnå awareness. Som en del af hendes kampagne har hun derfor oprettet en crowdfunding side på sponsor.me, en platform som giver aspirerende sportsmænd (og kvinder!) mulighed for at nå ud til folk og bede om støtte til at føre deres drømme ud i livet.

Klassisk musik og boksning er måske ikke den mest almindelige kombination, med Hannah er alt andet end mainstream og vi elsker det! Vi følger med i Hannahs kamp om at blive Skotlands første kvindelige verdensmester inden for boksning og er spændte på at se, hvad dette multitalent finder på at overraske os med i 2019!

Susanne Bier’

Vores egen Susanne Bier har gjort det fantastisk godt igennem mange år og har bragt os fantastiske film, såsom ‘Efter Brylluppet’, ‘Brødre’ og Emmy vinderen ‘The Night Manager’, samt Oscar-vinderen ‘ In a better World’.

I 2018 udkom det nyeste skud på stammen, som var horror-filmen ‘Bird Box’. Susanne takkede faktisk nej til manuskriptet for godt 7 år siden og har efterfølgende fortalt, at grunden til, at hun valgte at lave filmen netop nu, er at den virkede endnu mere aktuel nu. Filmens hovedperson blev spillet af Sandra Bullock, som også selv er en af hollywoods stærkeste kvindelige frontpersoner.

Susannes helt særlige og autentiske måde at instruere film på gør, at vi er stolte af at kunne sige at hun er en af os. Susanne fortjener at blive nævnt, som en af de mest inspirerende kvinder, og vi glæder os til at se, hvad næste skridt bliver i hendes karriere.

Rock on Susanne!

Kvinde i sportsbh
Boksende kvinde

‘Sundance Film Festival’

I Hollywood, og i filmenes verden generelt, har mænd domineret i mange år. Vi har haft nogle stærke kvinder iblandt de mange mænd, heriblandt Sandra Bullock og Susanne Bier, men årets Sundance Film Festival fyldtes med en skøn potpourri af kvindeligt talent! Her repræsenterede de kvindelige filminstruktører alt lige fra komedie til internationale film, og mange af filmene havde stærke kvinder i de forreste og største roller.

Vi håber, at du er blevet inspireret af vores blog til selv at gå efter stjernerne ligesom alle disse stærke kvinder og efterlader dig med et link til at booste din fitnessgarderobe og din sneakerkollektion, så du kan løbe efter dine drømme. Go!

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg