jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | februar 9, 2021

Inspo til en dejlig Valentinsdag i lockdown

På søndag siger datoen d. 14. februar – Valentinsdag!

I Danmark er der mange blandede følelser omkring denne dag. Nogle går op i det med liv og sjæl, og andre gør bestemt ikke. Nogle mener, at det amerikanske koncept blot opfordre til endnu en forbrugsfest, og andre går og håber på, at der ligger et lille brev i postkassen med ordene; Will you be my Valentine?

Well, hos JD hylder vi kærligheden, og vi er absolut fan af Valentinsdag. Det er en dag som egentlig er kendt som “de elskendes helligdag”, men vi mener helt bestemt, at dagen er for alle.

Det er en dag, hvor man, hvis man har lyst, kan gøre lidt ekstra ud af, at forkæle sig selv og dem man holder af. 

Vi har lavet et par forslag til, hvad man kan lave på Valentinsdag, uanset om man er single eller har en kæreste. 

Morgenmad på sengen

Par: Det er søndag, koldt udenfor, og der er ikke de vilde planer for dagen. Kan man starte dagen bedre, end at forkæle sin elskede med en god omgang morgenmad på sengen? Det behøver ikke at være den helt store tur med hjemmebagte boller – en pose bake off-rundstykker går også an.

Single: Start dagen med at forkæle dig selv til fulde. Sæt noget lækkert musik på, og smut ud i køkkenet. Lav en lækker kop kaffe, og forbered en bakke med lige præcis det, du foretrækker at spise til morgenmad. Dans og syng med på dit yndlingsnummer, og hop tilbage i soveværelset, stream en feel-good film fra sengen eller facetime dine yndlingspersoner.

Ryk daten udenfor

Har du lagt mærke til, at samtalerne tit ændrer sig, når man går sammen ude i naturen, frem for når man sidder hjemme i køkkenet med en kop kaffe? Ofte snakker man mere frit, hvis man er i godt selskab naturligvis, og samtidig kan man få lidt skridt på kontoen, hvilket jo aldrig er en dårlig ting. Så, afsted på tur i det gode og kølige vejr! 

Gå en tur rundt om søen, ved stranden, langs gaderne i byen eller på stierne i skoven med din kæreste eller en ven, eventuelt hvor det er aftalt på forhånd, eller hvor du planlægger det som en surprise-tur. 

Pak en rygsæk med nogle lækre snacks, tæpper, en kande med kaffe, glas og en god flaske vin, eller hvad du nu ellers kan finde på. Sørg for, at der enten i løbet af, eller ved afslutningen af gåturen, bliver mulighed for at sætte sig ned og hygge med det, som du har taget med.

Den lækre middag

Par: Restauranterne plejer at være fuldt booket på Valentinsdag. I år er det hele jo lidt anderledes, men gør det egentlig noget? Fyr op for romantikken, sæt en playliste på med gode kærlighedssange, åbn en flaske vin, tænd et par stearinlys og nyd et fantastisk måltid mad med din partner. Fordelen ved at nyde en lækker middag derhjemme er, at atmosfæren kan gøres mere intim – og maden nydes naturligvis ved spisebordet, og ikke foran fjernsynet i sofaen. Naturligvis kan man, for at fuldende aftenen, efterfølgende rykke over i sofaen og se en af de helt store, romantiske filmklassikere.

Single: Hvis du ikke allerede har planlagt en date, så synes vi ikke, at du skal snyde dig selv for en dejlig middag. Invitér en veninde eller kammerat over, som måske endda også er single, og lav eller bestil noget lækkert mad, og nyd en skøn aften med én, du holder af. Spil nogle sjove spil sammen, tal om fremtid og drømme, hep på hinanden og giv hinanden en high-five! 

Send en hilsen

Som du nok kan fornemme, så har vi masser af bud på, hvad man kan lave på denne årets kærlighedsdag. For det meste omtales Valentinsdag som en dag for par, en dag for de elskende, og en dag hvor romantikken er i højsæde. Men hvem siger egentlig, at man skal holde sig indenfor disse rammer? Vi synes nemlig også, at Valentinsdag er den perfekte anledning til at række ud til dem, som man holder af, og som man måske går og savner. Send en buket blomster til din søster, skriv et lille kort til dine forældre, ring til en kammerat eller kør forbi din veninde med en god æske chokolade. SHOW SOME LOVE <3 

Og nu tænker du måske; Jamen JD, hvilke kærlighedsfilm er værd at se? Og hvilke sange skal på min playliste til Valentinsdag? Don’t worry, we got your back! 

Vi følger op med et indlæg på vores top 10 for både film og sange til den perfekte Valentinsdag.


Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg