jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 13, 2021

Influencer bud: Sig det med sneakers!

Der findes mange måder at sige det på. Måder som ikke nødvendigvis kræver, at det er Valentinsdag, eller bare den ene dag på året, hvor man forkæler dem omkring sig (og vigtigst af alt; sig selv!) 

Dog er Valentinsdag den perfekte anledning til at række ud til dem, som man holder af, og som man måske går og savner. Vi har allerede givet vores bud på, hvordan du kan dele lidt af din kærlighed til dem omkring dig, lige her. Man kan jo sagtens sende en buket blomster, skrive et lille kort, eller køre forbi med en god æske chokolade. Og ja, det er tanken der tæller.

Men… Som titlen nok allerede har afsløret… Hos JD foretrækker vi at sige det med sneakers. 

Her er vores influencers’ bud på deres all-time yndlings sneaker samt. hvilken sneaker de ville videregive til en de holder af. 

Her spotter vi Line i hendes nude-farvede adidas Ozweegos. Da vi spurgte hende om, hvilken sneaker hun ELSKER absolut allermest, svarede hun: ‘’Jeg elsker mine Adidas Ozweegos. Har dem både i nude farvet, hvide og orange og de er så komfortable samtidig med at de er cool. ‘’

Det viser sig at influencer @matituden også får glæde af adidas Ozweegos. Til spørgsmålet, Hvilken sneaker ville du give til en, du holder af eller dig selv, hvis du kunne?, svarede han ‘’Hvis jeg skulle give en sneaker videre til en, jeg holder af, så ville jeg helt klart give en Adidas Ozweego! De har et vanvittigt fedt design og er en fed unisex model, så der er mulighed for at glæde både piger og drenge! De findes både i neutrale farver, men kan også fås i mange fede forskellige farvekombinationer!’’

Til dette spørgsmål, svarede @linemeyers: ‘’Jeg ville nok give New Balance 530 til en jeg holder af, eftersom de også er på min egen ønskeseddel. Jeg synes, alle de nye farver er vildt cool og passer perfekt ind til forårets kommende outfits.’’

Vi må dog konstatere, at Ozweego-sneakeren ikke er den eneste favorit fra adidas Originals. 
Vi har nemlig også spottet @tobilarsen i nogle fine adidas NMDs til herrer. 

Desuden spurgte vi også ind til hans yndlings sneaker, og hvilken sneaker han ville videregive, hvis han kunne. Hertil svarede han: ‘’ Den klassiske Adidas Stan Smith er min “go to” sneaker. Den er simpel, hvid og komfortabel selv til længere ture til fods. Eftersom ovennævnte sneak er min klare favorit, så ville jeg gerne give denne til min bror.. ‘’

Vi har selvfølgelig også spurgt @matituden om, hvilken sneaker han elsker allermest. Udover at have delt et billede af disse fine FILA Teratach 600 Lo sneaks, svarede han: ‘’Det her spørgsmål kan jeg svare på, uden at tøve; det er UDEN tvivl Nike Air Force 1. Den er stilren, sidder godt på foden og kan sammensættes til ethvert outfit! Det er den mest repræsenterede sko, jeg har i min garderobe, og jeg har den i rigtig mange forskellige colorways!’’

Som en bonus, er influencernes @linemeyers, @matituden og @tobilarsen yndlings kærlighedsfilm og -sange, også kommet med på bloggen. Lad dig inspirere, her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg