jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | september 12, 2018

Hvem er JD Sports?

Ja.. Hvem er JD Sports egentlig?

Vi er en hurtigt voksende retailer, der specialisere sig i salg af sports-fashion, trends, fitness-wear og ikke mindst sneakers.

Hvad betyder det så?

Det betyder at hvis du er helt vild med sport, hverdagsmode og sneakers, så er det os der er længest fremme i skoene.
Vi forhandler de største mærker, som du kender og elsker. Under Armour, EA7, adidas Originals, Fila, ellesse, The North Face og mange, mange flere!

Lidt historie:

Vores første kontor, og firmaets fødested, blev placeret i Bury, Manchester tilbage i 1981, og det ligger der faktisk endnu!

Firmaet blev startet af en fyr som hed John David. John havde en vision om at blive den ledende forhandler af sportsfashion og hverdagsmode, og i 1981 åbnede han sin første butik i Bury, Manchester.

På billedet ses en adidas Deepurt sneaker svævende frit i luften. Under sneakeren ses en arm klædt i Demin/Cowboyjakke, som er ved at gribe sneakeren. I baggrunden ses en stor uskab bygning.
På billedet ses et par lyserøde Nike Air Vapormax sneakers. Skoene er placeret på et trappetrin af beton. Den højre sneaker er stillet op af trappetrinnet, mens den venstre står fladt på trappen. En skygge fra en lygtepæl falder i baggrunden.

I året 1983 åbnede han sin anden butik i Arndale Center, Manchester, og allerede i 1996 havde han udvidet til 56 butikker i UK!
Firmaet voksede støt videre og i 2002 købte JD Sports godt 200 butikker fra firmaet First Sport.
Stort set alle af disse butikker blev bygget om til JD Sports butikker, og allerede i 2005 købte JD Sports over 70 butikker fra firmaet Allspots, hvilket gjorde dem til den ledende retailer i UK inden for sportsfashion og hverdagsmode.

JD fortsatte med at vokse støt, og siden 2005 er der blevet købt mere end 400 butikker placeret i Frankrig, Spanien og Irland.
I dag ejer JD Sports over 1400 butikker, under flere navne, rundt omkring i Europa og har fornylet udvidet til Asien.

Igennem JD Sports’ udvikling har vi fået etableret en masse godt samarbejde med nogle af verdens største mærker som Nike, adidas, Vans, The North Face og mange, mange flere.

På billedet ses 4 personer. Alle står med ryggen til. På ryggen har de hver en rygsæk. Første rygsæk fra venstre er af mærket adidas. Tasken er sort med et stort adidas Trifoil logo på fronten. Anden rygsæk fra venstre er af mærket Vans. Tasken er sort og hvid, mønstret som et skakbræt, med et stort sort broderet VANS logo på fronten. Tredje taske fra venstre er af mærket The North Face. Tasken hænger længere nede på ryggen and de andre tasker på billedet og viser at personen har en jakke på af samme mærke. Tasken er sort med et lille The North Face ogo på toppen. Jakken er primært rød men med blå skuldre. På højre skulder ses det samme lille The North Face logo. Sidate taske på billedet er af mærket FILA. Tasken er sort med et stort FILA mærke i hvid på fronten.

Vi sælger samtidig eksklusive produkter fra nogle af verdens største mærker.

Kort sagt så er vi stolte af at fylde så meget på verdenskortet, som vi gør!

Hvis du mangler inspiration til dine outfits, eller skal der nye sneaks på futterne, så besøg vores shops/webshop og find dit næste look.

Følg os også på vores Instagram og Facebook og hold dig opdateret omkring de seneste trends og fedeste sneakers!

Velkommen til JD Sports!

Ps.: Er du helt vild efter at lære mere om JD Sports, så tryk her og læs mere om vores historie.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg

MODE | juli 13, 2021

Tracksuits