jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 13, 2018

Tracksuits

Tracksuit History

Træningssættet kom til verden i 60’erne og 70’erne, og blev for alvor en del af gadebilledet omkring 1975, hvor folk begyndte at bruge træningssættet som dagligdagstøj. Tracksuitet var blevet mainstream-wear og der blev eksperimenteret og leget med formgivningen og forskellige materialer som fx bomuld, polyester og det mest populære på denne tid; nemlig velour.
I de farverige 80’ere gik træningssættet så småt af mode, men fik dog hurtigt sit comeback igen allerede i 90’erne, da stjerner såsom Rapper Jay-Z og Spicegirl Sporty Spice (Mel C) bar tracksuits og sørgede for, at folk for alvor fik øjnene op for træningssættet igen.

Ung mand med tracksuit i hvide og sorte farvenuancer. Manden har en kasket på
Ung mand med blåt tracksuit fra Lacoste med en hvid stribe hen over brystet

Omkring 2010 opstod et nyt begreb; ’athleisure’. Komfortabelt og afslappet tøj, som egner sig til både fitness og down-time var kommet på mode igen, denne gang spredte det sig vidt og var blevet en ægte fashion statement!
Vi kan simpelthen ikke få nok af alle de nyeste tracksuit-trends her på JD Sports redaktionen og nu hvor efteråret er lige om hjørnet er det blevet tid til at investere i nyt lækkert træningstøj, som inspirerer dig til at løbe en kilometer ekstra.

JD Sports ‘handpicked’ tracksuits!
Hvilke krav har du til dit nye tracksuit? Find netop det træningssæt, som passer bedst til din livsstil og tjek vores hand-picked udvalg af JD’s nyeste og mest populære tracksuits lige nu, fra hotte mærker som Ellesse, Fresh Ego Kid, EA7 & Nike, som kan stå distancerne i både regn, vind og kulden, eller bare er perfekte til en hyggeweekend derhjemme på sofaen. Find funktionelle løbejakker med reflekser og lunende foring og træningsbukser, som sidder som støbt via dette link.

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg