jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | september 14, 2018

Dyrk HIIT og bliv FIIT!

De fleste fitnesstrends kommer og går, men her hos JD tror vi på at HIIT træning (High Intensity Interval Traning) er kommet for at blive. Vi hørte første gang om HIIT i 2014 og trenden har kun boomet lige siden. I 2022 ligger HIIT stadig højt på listen over fitness træningstendenser, hvilket ikke er uden grund!

Hvad er HIIT træning?
HIIT er et bredt træningsbegreb, der kan udføres alle steder og på alle tidspunkter; både indendørs og udendørs, i træningscenteret eller i hjemmet. Ja, det er helt op til dig hvor og hvornår.

HIIT træning - Kvinde med adidas fitness leggings i sort og adidas sports BH samt adidas sokker

Det går ud på, at man laver en eller flere øvelser, i så højt et tempo man kan, i 20 til 45 sekunder og derefter holder pause i 15 til 30 sekunder. Intervaltræning giver gode resultater og flere har opnået det de ønskede med HIIT. Specielt hvis du elsker at konkurrere med dig selv, er denne træning helt formidabel.

Lever HIIT træning op til hypen?
Undersøgelser viser at fedtforbrændingen ryger helt i top og fortsætter helt op til 48 timer efter endt træning. Lyder det ikke godt? Det syntes vi her hos JD, specielt fordi der er lavet programmer, som du kun skal bruge 10 MINUTTER på! Så trods en travl hverdag med mange aftaler og Netflix, bør enhver kunne tage 2×10 minutter ud af ugens porgram.

HIIT Træning - Kvinde strækker ud, mens hun har Nike håndbånd på og Nike top i sort
Kvinder står med fronten til med hvid adidas sports BH, sort hårbånd, hvid svedarmbånd og sorte short

Nybegynder eller Fitness-Freak?
Det er ligegyldigt – HIIT kan tilpasses til alle niveauer. Det siges, at det skal gøre ondt, før det gør godt, så om du kan lave 5 eller 25 armbøjning på 45 sekunder er fuldstændig op til din form, bare du giver alt, du har og mærker ’the burn’ i kroppen. Then you know it works!

Så hvad venter du på? Gear op med de sprødeste items hos JD Sports, så du er klar til din HIIT træning! Om du mangler fitnessleggings, –trøjer eller –udstyr, så fås det hos os!

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg