jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 15, 2018

Helly Hansen Outdoor Wear

JD Sports præsenterer her outdoor brandet, som er tilbage og er mere populært end nogensinde – Helly Hansen!

Dette norske mærke, har prøvet kræfter med naturen i snart mere end 140 år! Produktudviklingen igennem årene har været super innovativ med fokus på at finde vandtættet og åndbare materialer, nye systemer og teknikker til at give forbrugeren den absolut bedste outdoor oplevelse, man kunne tænke sig. Alverdens professionelle skiløbere, sejlere og andre sportsfolk sværger ved Helly Hansen og med hånden på hjertet, kan vi her hos JD Sports sige, at dette mærke er for dem, som kun er tilfredse med de ALLER bedste og fedeste outdoorprodukter på markedet!

For at give dig lidt baggrundsviden om dette revolutionerende mærke og deres førstklasses produkter, har vi herunder lavet en oversigt over de vigtigste innovationer igennem årene:

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

1877 Kaptajn Helly Juell Hansen Den norske kaptajn Helly Juell Hansen havde brug for beklædning til sig selv og sit mandskab ombord, som kunne tage kampen op med de barske norske vejrforhold. Bomuldsstof blev behandlet med hørfrøsolie, som resulterede i et vandafvisende materiale. Kort tid efter startede han og hans kone produktionen af jakker med ’oilskin’ og på World Expo i Paris i 1878 vandt de sågar en pris for deres opfindelse – første spadestik var taget!

1949 HELOX – En vandfast revolution! Det vandtættet Helox material var equipped med et tyndt halvgennemsigtigt lag af PVC plastic, som blev syet ind i jakkerne. Dette var en fuldstændig revolutionerende teknologi helt tilbage i 40’erne. Produktionen var dengang på omkring 30.000 styks pr. måned og det var en kæmpe succes! I 1952 blev materialet også brugt til De Olympiske Lege i Helsinki.

1961 FIBERPILE – Det tekniske ‘midlayer’ opfindes Helly Hansen gik sammen med Norske Fiber Pile Inc. Og udviklede Fiberpile – det første fleece nogensinde! Dette materiale kendetegnes ved sine ekstraordinære termiske kvaliteter; nemlig en ultra høj varme til vægt ratio, dvs. at materialet gav ukendt meget varme i forhold til, hvor letvægtigt det var.

1970 LIFA® – Det tekniske BASELAYER kommer til verden HH’s LIFA® var en banebrydendeopfinelse tilbage i 70’erne med introduktionen af et ’Baselayer’. LIFA virker på den måde, at fugt transporteres væk fra huden, ud i stoffet, hvorfra det fordamper. Resultatet er, at brugeren forbliver varm og tør. LIFA Baselayer blev nævnt, som én af de vigtigste opfindelser inden for outdoor gear af Outside Magazine’s ’List of The Most Influential Gear of All Time’ i 2012.

1984 HELLY TECH® – Den vandtætte OG åndbare løsning! Dette multifunktionelle materiale, som var både vandtæt og åndbart, kom på banen i 80’erne og satte en ny høj standard for outdoor gear!

Helly Hansen er et mærke, som har fortjent sit gode ry, med spændende nytænkning på stort plan, banebrydende udviklinger inden for Outdoorwear og flotte funktionelle designs, som vi slet ikke kan få nok af her hos JD. Vi er derfor stolte af, endelig at kunne tilføje mærket til vores brede outdoorsortiment.

Tjek vores Helly Hansen udvalg lige her og bliv klar til efteråret og husk – at kun dit gear sætter grænserne for, hvad du kan opnå, så sørg for, at dit outdoorudstyr er toptunet og kom så ellers ud i naturen, som kalder på dig!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg