jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | marts 21, 2022

De største streetwear trends i foråret 2022

Foråret er skudt igang, og vi har listet de hotteste trends indenfor streetwear op!

2022 er en blanding af gammelt og nyt. Samtidig med at tøjet bliver mere moderne og teknisk, bliver det også mere vintage-inspireret.

Er komfort en prioritet for dig? Så vil du elske forårets mest trendy tøj. Nu er det tid til at rocke cargobukser, vindjakker, veste og fleecetøj.

Her er vores tips til, hvordan du flexer en moderne retrostil dette forår!

De største streetwear-trends!

Cargobukserne er tilbage!

Du hørte rigtigt! Cargobukser er de ultimative street-pants, da de både er cool og praktiske. Bukserne fås i flere forskellige modeller og passer perfekt både til en tur ud i byen eller afslapning hjemme på sofaen.

Tidligere var udvalget af cargobukser begrænset, men nu fås de i flere forskellige farver, materialer og pasformer. Kombiner et par cargobukser med en hættetrøje, crop top eller T-shirt og rund outfittet af med en vest for et komplet street look.

Se JDs udvalg af cargobukser her!

Spice dit outfit up med en vest

Vesten er den perfekte beklædningsgenstand til at fuldende et street look med! De mest trendy veste er brugsinspireret, og de er lavet i vandafvisende materialer. Vesten er en langsigtet invistering, da den kan bruges i flere sæsoner. Om vinteren kan du pakke dig ind i flere lag, og bruge vesten til at holde dig ekstra varm, eller du kan pifte dit forårs outfit lidt op med en vest over din sweater.

Køb en vest til foråret her!

Fluffy fleece

Blød, fluffy og varm! Fleece-trenden passer helt perfekt til det danske vejr, hvor varmen til tider godt kan lade vente på sig! Ydermere er fleecetøj et hyggeligt alternativt både til vinter og forår.

Hos JD finder du fleeceprodukter i alle former og farver. Gør dit outfit lidt mere behageligt, eller tag det afslappede look til et nyt niveau.

Bliv helt forårsklar, og tjek vores mange produkter i fleece lige her.

Vindjakker

Vindjakken, som blev populær igen sidste efterår, er stadig lige så hot, og den kunne helt sikkert være en mulighed for dig, hvis du er på jagt efter et mere stabilt look.

En vindjakke er både komfortabel og praktisk og fås i både retro og moderne designs. De har som oftest flere funktioner og er perforkt til dig, som har en aktiv livsstil.

Find vores fedeste vinterjakker her!

Inspiration fra skoleuniformen

Ifør dig et velplejet retro-look, og lad dig inspirere af skoleuniformen i dette forår. Den preppy-stil passer både til padel- og tenniskampen og en tur i byen. Match en poloshirt med et par jeans, eller en tennisnederdel med en sweatshirt – så er du godt kørende!

Tjek vores tøj fra Fred Perry og Lacoste for en perfekt preppy-stil!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg

SNEAKERS | oktober 19, 2022

Air Max Day