jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | januar 23, 2023

Sådan kan du style: adidas Originals Response CL

Det er meget muligt, det er 2023, men vi er stadig helt obsessed med alt, der er retro. Jep, throwback-stilen er stadig in …and we’re not mad about it.

Adidas Originals viderefører vintage-viben med ind i et nyt år, og forkæler os med helt nye farver fra Response CL. Disse sneaks er spækket med fed teknologi for ideel komfort, signatur 3-Stripes DNA og masser af retrodetaljer, og så er de absolut et MUST HAVE i din nye SZN-rotation.

Men hvordan kan du style dem? Bare rolig, vi har din ryg!

GRWM ✨

For at vise dig præcis hvordan det gøres, har vi allieret os med den engelske model Tara Martin (@xtaramartin), som viser os alle mulighederne, du kan style dem på!

Response CL fås i en række forskellige farvevarianter, hvilket betyder, at du kan kombinere dem med stort set alle outfits. Alt fra dine yndlings jeans til afslappede leggings og meget mere – disse kicks bliver klart dine go-to sneakers.

Hvis du er fan af farver, har vi det ultimative look til dig. Varsity Crew sweatshirt og joggingbukser fås i en lækker JD-eksklusiv grøn farve, som er det ultimative match til de hvide Response CL’er.

Woman wearing adudas originals loungewear
Woman wearing beige clothes and adidas sneakers

Hvis vi holder os til det komfy, er Response CL-silhuetten helt perfekt sammen med leggings! Leggings og hvide sokker er en vibe, og Taras look giver helt klart sports-vibes. Den hvide farvenuance matcher perfekt med denne oversize sweatshirt.

Joggingbukser? Tjek. Leggings? Selvfølgelig. Men hvad med cargobukser? adidas’ nyeste ikon kan kombineres med dem alle. Vi fortsætter retro-viben og er vilde med Response CL med Wide Fit cargobukser og en sporty Varsity jakke.

Er du klar til at style dem på din egen måde? Shop adidas Originals’ Response CL-kollektionen her.

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg