jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

35 år er gået siden vi for første gang blev præsenteret for Nike Air Max, og i dag er det en af ​​verdens mest kendte og ikoniske sneakers. Air Max Day fejres den 26. marts, og det gør vi også her hos JD! Vi tager et kig på nogle af de nyeste og mest elskede modeller og giver forslag til, hvordan du bedst kan sammensætte stilfulde outfits med dine Air Max. Sæt dig godt til rette, for nu går det løs!

Air Max day

Den 26. marts hylder vi den elskede sko skabt af Tinker Hatfield (som også skabte Air Jordan), og som kendetegnes ved den legendariske Air-enhed. I starten var den kun placeret i hælen, men på nogle modeller strækker stødabsorberingen sig ud over hele sålen. Ah, det føles som balsam for fødderne. Air Max er også en absolut favorit i hiphop- og EDM-verdenen, især i gabber-subkulturen. Der bliver brugt utallige timer på dansegulvet og det er et MUST med sko, der både er stilfulde og tåler at blive brugt time efter time time. Lad os tage et kig på bestsellerne og nytilkomne i Air Max-truppen. Er du klar?

Air Max Dawn

Vi starter med Air Max Dawn, som er en rigtig retro sneaker! Den er lavet med 20% genbrugsmateriale, har en stødabsorberende Air-enhed i hælen og er det helt rigtige valg, hvis du vil tilføje en vintage vibe til dit outfit. Match dem med et old school tracksuit fra Nike, og så er du i mål.

Air Max 95

Inspirationen bag Air Max 95 kommer – tro det eller ej – fra menneskets anatomi og erosion i naturen. 95’eren er en af ​​de mest markante modeller i serien, og hvis Air Max var en familie, ville dette have været den søskende, der altid er lidt ✨ ExTrA ✨. Hvorfor nøjes med én Air-enhed under din fod, når du kan få to? “Less is more” er ikke tilfældet her – nej, her går vi all in! Med fine, bølgede mønstre på siden og gennemtænkte detaljer på snørebåndene kan vi konstatere, at Air Max 95 ikke bare er en almindelig, kedelig sneakers. Match med ensfarvede beklædningsgenstande for et clean look, der skiller sig ud fra mængden og fremhæver de ikoniske sko.

Air Max 90

Vores næste sneak behøver ingen yderligere introduktion. Air Max III, Air Max 90, alles yndlings millennial, kært barn har mange navne! Ved lanceringen i 1990 hed Nikes bestseller Air Max III, men fik så et nyt navn med inspiration fra det år, de blev lanceret. Tinker Hatfield designede også denne model, og brugte italienske sportsvogne som inspiration, da han skabte den. Det mærkes, da Air-enheden under hælen og det lidt skjulte logo på siden giver skoene en illusion af at være i konstant bevægelse. Lad disse sneaks opfylde deres formål på den næste pulserende festival, og match dem med en sweatshirt og træningsbukser i forskellige farver.

Vapormax

Når det kommer til den største feature i Air Max-serien, sidder VaporMax solidt på tronen. Luftenheden dækker hele sålen og giver maksimal stødabsorbering i hvert skridt. Kongen af komfort! Hvis du kan lide sporty looks, har du fundet de helt rigtige sneaks. Forestil dig et par VaporMax med et lækkert outfit i virkelig mørke farver. Måske et street ready utility-look med cargobukser? En polstret vest som prikken over i’et? Ay ay ay 🔥

Air Max 90 Terrascape

Sidst… men ikke mindst! Nikes seneste model hedder Air Max 90 Terrascape og er en opgradering af den ikoniske 90. Terrascape er lavet med 20% genbrugsmaterialer og har en tonet, gennemsigtig sål med synlig Air-enhed. På siden finder vi det klassiske Swoosh-logo men i en ny og innovativ vintagestil: Logoet fortsætter rundt om hælen og skaber en fleksibel løkke, der gør skoen nem at trække af og på. Stilfuldt design og høj funktionalitet – det bedste fra begge verdener. Air Max 90 Terrascape er spækket med detaljer, og derfor synes vi, de gør sig bedst med afdæmpede toner og stilfulde outfits. Det er klart dem, som skal indtage rampelyset!

Fejr Air Max Day på den bedst mulige måde, og tjek de seneste tilføjelser til Air Max-familien hos JD Sports 👟

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg