jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 9, 2022

Gaveidéer til forskellige budgetter

Julen er lige rundt om hjørnet, og hvad end budgettet er, kan du med garanti finde nogle lækre julegaver hos JD Sports.

Klar indkøb af julegaverne hjemmefra! Måske sidder du hjemme med en kop varm kakao og er allerede så småt begyndt at komme i julestemning – og så kan man jo nemt få taget hul på julegaveindkøbene. Vi har gjort det nemt for dig. Find den perfekte gave til ham eller hende. Køb julegaverne online, eller bliv inspireret blandt de mange populære brands og vinterens nyeste trends.

Mangler du at købe de sidste par julegaver? Find inspiration lige her. Vi har nemlig samlet nogle fede bud på julegaver til ethvert budget 🎁

Kvinde med grå strikhue.

Gaver til hende under 250 kr.

The North Face Logo Box Cuffed Beanie

Det er vinter og det betyder hue-vejr. Pep vinterlooket op med en varm strikhue fra The North Face. Denne varme beanie i strik er prikken over i’et til ethvert vinteroutfit til de kolde måneder. Perfekt til for eksempel en kommende skiferie eller til de kolde vintermorgener i Danmark.

Sorte Nike leggings.

Gaver til hende under 500 kr.

Nike Pro Training Tights

Glæd en helt særlig person med et par komfy leggings fra Nike. Disse højtaljede leggings er et must-have til garderoben. De er designet med mesh-paneler for bedre åndbarhed og giver fuld bevægelighed. Det superbløde polyester forener komfort og stil i et lækkert klassisk design fra Nike.

Ung kvinde med The North Face vest.

Gaver til hende under 1000 kr.

The North Face NSE Synthetic Gilet

Forkæl én du holder af med en luksus vest fra The North Face. En let og varm vest, der passer til alt, og som fuldeneder vinterlooket. Denne komfy vest fås eksklusivt hos JD Sports og er et sikkert hit! Den er lavet i kvalitets nylon og har både lynlås og sidelommer – så man altid har de vigtigste genstande med sig.

Mand med Nike strikhandsker.

Gaver til ham under 250 kr.

Nike Knit Handsker

En af vores favoritter er disse Knit handsker fra Nike. Et par ultra komfortable handsker lavet i lækre bløde materialer. Disse gennemførte handsker har selvfølgelig silikone på håndfladen for bedre greb, og så kommer de i en lækker sort farve forenet i et stilrent og klassisk design.

McKenzie træningsbukser i sort.

Gaver til ham under 500 kr.

McKenzie Dempsey Poly Track Pants

Alle har krav på at være fashionable når man træner! Disse ultra populære Dempsey Poly træningsbukser fra McKenzie er super komfortable og er samtidig praktiske til flere forskellige aktiviteter. Fremstillet i blød polyester, hvor komfort og funktionalitet er i højsædet.

Mand med Sonneti vinterjakke.

Gaver til ham under 1000 kr.

Sonneti Katch Bubble Jacket

Gå all in! Glæd en helt særlig person med denne vinterjakke fra Sonneti. Jakken har sidelommer foran og en lomme på bryst, så man altid har de vigtigste ting lige ved hånden. Kvaliteten er helt i top med lækker genanvendt polyester, der holder én varm og cosy. Derudover kommer jakken i en lækker navy blå – what’s not to like?

Fandt du ikke det helt rigtige? Gør det nemt for dig selv og gå på opdagelse i GAVE GUIDEN og sortér efter ’kategori’, ’køn’, ’mærke’ og ’pris’. Her kan du se det store udvalg fra JD Sports og shoppe gaver til herrer, damer og børn.

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg