jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 30, 2022

New Year, New Me

2023 er her endelig, og et nyt år må vel også betyde en ny garderobe, ikke?!

Om dit nytårsforsæt er at komme i gang med træningen (for real denne gang…) eller bare starte 2023 i lækker stil, har vi dig dækket. Brug for lidt inspiration til det nye år? Lige her giver vi dig en smagsprøve på vores friske nyheder.

Nytårsforsæt

Om du tænker at begynde din fitnessrejse, eller om du planlægger et maraton i den nærmeste fremtid, så har vi alt det gear, der skal bruges, til at motivere dig!

Januar er helt sikkert udfordrende, det kan vi være enige om. Men en ny træningstop eller et par lækre træningsbukser vil helt sikkert hjælpe dig med at komme op af sofaen og føle dig fitness-klar. Med helt nye outfits kan du slå rekorder – så gå ikke glip af det seneste fra Nike, Under Armour, adidas og meget mere

Woman wearing nike sports clothes
Woman wearing blue nike sports bra

Kør stilen

Træningen bliver altid lidt sjovere med det rette outfit. Vær sikker på, du får den rette støtte under træningen, så du kan performe dit bedste!

Vi elsker de matchende sæt fra Nike, Ellesse, og flere brands, som har hættetrøjer, sweatshirts og joggingbukser combos, som gør det både nemmere og stilfuldt at holde det matchy matchy i 2023. Hvis du er typen, som foretrækker at mix ‘n’ match, så må en masse leggings jo være helt essentielle for dig.

Bliv klar til januar, og se de hotteste trends og fitness essentials lige her.

Ny ‘drobe

Om det er januar eller juni – comfy is always key. Med det kolde vintervejr, som vil være her et stykke tid, vil du denne sæson helt sikkert sætte pris på et par super varme vinterstøvler fra Calvin Klein. Med disse luksus vinterstøvler behøver du ikke bekymre dig om kolde tæer, og du kan forblive komfortabel hele dagen lang. 

Vi er også selv helt o b s e s s e d med denne gennemførte retrojakke fra Nike, der lige giver dét ekstra til 2023-stilen.

Outfits der både passer til sofaen og på the streets – tjek alt det seneste lige her!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

Næste indlæg