jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | januar 6, 2021

New Year, New Me

2021 er her endelig og et nyt år må vel også betyde en ny garderobe, ikke?!

Om dit nytårsforsæt er at komme igang med træningen (for real denne gang…) eller bare starte 2021 i lækker stil, har vi dig dækket. Brug for lidt inspiration til det nye år? Lige her giver vi dig en smagsprøve på vores friske nyheder.

Nytårsforsæt

Om du tænker at begynde din fitness rejse eller om du planlægger et maraton i den nærmeste fremtid, så har vi alt det gear der skal bruges til at motivere dig!

Januar er helt sikkert udfordrende, det kan vi være enige om. Men nye trænings leggings eller en frisk sports BH vil helt sikkert hjælpe dig med at komme op af sofaen og føle dig fitness-klar. Med friske outfits lavet så du kan slå rekorder, bør du ikke gå glip af det seneste fra Nike, Under Armour, adidas og mere

Hold dig forberedt i januar og se de seneste fitness essentials nu.

Ny ‘Drobe

Om det er januar eller juni – comfy is always key. Med det kolde vintervejr som vil være her et stykke tid, vil du denne sæson helt sikkert sætte pris på tøj med flere lag. Vi er selv helt o b s e s s e d med matchende sæt fra Nike, Ellesse, og flere brands som har hættetrøjer, sweatshirts og joggingbukser combos som gør det både nemmere og stilfuldt at holde det matchy matchy i 2021. Er du typen som foretrækker at mix and match, så må en masse leggings jo være helt essensielle for dig.

Med outfits du kan have på lige fra sofaen to the streets, tjek alt det seneste lige her!

Flere indlæg som dette

Næste indlæg