jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | februar 12, 2019

Anthony Joshua – Verdensstjerne – Boksning

Hvis du er vild med boksning, så kender du ham allerede. På ganske kort tid har han formået at mestre sporten til perfektion, vinde titler indenfor WBO, WBA og IBF som heavyweight champion og vinde OL-guld.

Anthony er født i 1989 og trods sin sene start inden for sporten i 2007 (18 år,) vandt han sin første rigtige kamp kun to år efter. Trods succesen afviste han et tilbud på £50.000 og en professionel karriere, hvor til han udtalte: ‘At afvise tilbuddet på de £50.000 var nemt. Jeg gik ikke ind i sporten for penge. Jeg vil vinde medaljer.’ Der gik dog ikke længe før at blive professionel var det naturlige skridt for Anthony. I 2013, kun 6 år efter sin debut, blev han professionel og har siden da domineret ringen.

Vi, her hos JD Sports, lavede en lille spørgerunde i UK, hvor vi spurgte, hvem der ville vinde kampen mellem Anthony Joshua og bl.a. Rocky, Jason Momoa, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Conor McGregor, Muhammad Ali, Hulken og en bjørn. Folket var stort set enige i alle tilfælde. Anthony Joshua ville banke Rocky, The Rock, Jason og McGregor til plukkfisk, meeen Ali, Hulken og bjørnen ville han ikke kunne klare!

Trods folkets manglende tro på, at Anthony Joshua kunne banke en bjørn, har han klaret sig fænomenalt godt og er blevet udnævnt som verdens bedste aktive heavyweight bokser af The Ring magazine, på grund af sin enorme styrke og dygtighed.

Som hovedsponsor for Anthony Joshua er JD Sports mere end stolte af vores verdensstjerne og hans massive talent. Anthony Joshua har fældet den ene modstander efter den anden og står nu på toppen af sporten, med OL-medalje og flere bælter end man kan bære.

Godt klaret Anthony!

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg