jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 14, 2019

AIR MAX 720: NIKE’S HØJESTE AIR UNIT

Nike bliver ved med at skubbe grænserne for komfort og stil. Tjek deres nyeste model: Air Max 720! Nike bliver ved med at forbedre deres Air tech, og disse sneakers er udstyret med den højeste Air unit til dato – hele 38 mm høj!

Selvom Air startede med at være en feature for høj performance, beviste Air Max 270, at Air var essentiel til ultimativ komfort i street stil. Air units, designet specifikt til hverdagsbrug, er ikke noget nyt for Nike, men denne 720 er den første sneaker, der benytter Air teknologien igennem hele sålen.

På billedet ses en Air Max 720 i neon blå farver med mørke detaljer og den revolutionerende Air unit sål i fuld længde.

Designet af mestre

Nike’s Senior Creative Director, Dylan Raasch, og Footwear Designer, Jesi Small, fik til opgave at skabe fremstidens Air Max og tage Air til det næste niveau. Og det gjorde de til topkarakter! De designede Air Max 720 ud fra succesmodellen Air Max 270, der ramte butikkerne i begyndelsen af 2018.

Inspireret af naturen

Air Max 720 er designet med en overdel i syntetisk materiale og tekstil, som også er opskriften til den populære VaporMax Plus model. Sneakerens farver er designet af Courtney Daily, som er VP for Colour Design hos Nike. Courtneys vision var at lave et stærkt stilstatement uden at fjerne fokus fra modellens tech features – men istedet gøre dem endnu vildere!
Hver farvekombination er inspireret af naturen. Med både lavastrøm, nordlys, solopgange og solnedgange i tankerne, giver hver model en flot og fantastisk skildring af naturens fænomener. Alt sammen så du kan rocke dine Air Max 720 i alt fra helt sort til en vild farveblanding af ren lava eller funklende nordlys!

Ellesse anne marie super crop hættetrøje
ellesse rexel colour t-shirt

Den højeste Air unit til dato.

Air Max 720 er faktisk opkaldt efter sin Air unit, som løber igennem hele sneakerens ydresål, hvilket giver et boostet og futuristisk look. 720’s Air unit er synlig 360°, både horisontalt og vertikalt, hvilket giver navnet 720. Og for at booste stilen endnu mere er denne Air unit hele 38mm høj! Dette giver den ultimativt mest bouncy og komfortable Air Max til dato.

Se vores store kollektion af fantastiske Air Max sneakers her, og hvis du er interesseret i at være den første til at vide de sprødeste sneakernews, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg