jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHOLDNING | januar 8, 2019

5 caféer i København // Loungestil

Juletam-tam og julegaveræset er ovre, og julen varer – heldigvis da – ikke til påske. Det eneste vi skal nu, er at komme os efter al den gode julemad og så ellers slappe helt af i de næste weekender. Men hvor er de bedste steder i indre København, hvor man rigtig kan slænge sig, få en kop varm cacao, en cappucino eller den lækreste chai latte og samtidig have det lækreste nyindkøbte loungewear på?

Vi samler her nogle af de mest populære og nye caféer, som egner sig glimrende til en cafétur med tøserne efter en tur i fitness, en spontan date med hende eller ham du er lun på eller bare lidt afslappende ’me time’ med et godt gossip blad i en skøn afslappet atmosfære.

Varm kakao
Vans Off The Wall

Det lækreste loungewear

Brug lejligheden til at tage det blødeste og mest komfortable tøj på overhovedet, så du virkelig kan få det meste ud af dine hyggestunder med vennerne og veninderne! Få inspiration lige her til de absolut fedeste loungestile og tracksuits lige nu, og top din stil af med de sprødeste sneaks lige nu. Hop i dit nye hyggetøj og tjek så vores yndlingscaféer med stilen på plads.

Retrocafé; ’Sort Kaffe & Vinyl’

Navnet hentyder det allerede; denne lille men hyggelige café er for dem, som drømmer om svundne tider, med vinylplader og god gammeldags sort kaffe. ’Sort Kaffe & Vinyl’ ligger tæt ved Istedgade, har en stilren og urban udstråling, med plads til at sidde ude foran cafeen og slikke solstråler til lyden af vinyl. Bladr i deres fede vinylkollektion og få følelsen af at være gået et par årtier tilbage i tiden. Prisniveauet er super budgetvenligt, så der er plads til en ekstra drink eller to.

’The Log Lady’ på Studiestræde

For alle Twin Peaks fans har vi caféen ’The Log Lady’. Den afslappede cafe ligger på Studiestræde og har fået sit navn efter den synske kvinde, Margaret Lanterman, i kultserien Twin Peaks. Indretningen skuffer absolut ikke, med stearinlys for en ekstra stemningsfyldt oplevelse. Du finder bl.a. udstoppede dyr og borde, som er lavet af træstammer. Her kan du sætte tænderne i flere lækre økologiske retter og nyde alt det gode fra naturen. OBS: Om aftenen bliver cafeen forvandlet om til en hyggelig bar – nogle gange med dj’s og andre musikere.

‘Kompa’9’ på Kompagnistræde

En god gammeldags cafe med perfekt beliggenhed på Kompagnistrædet, som virkelig buzzer! Kompa’9 kan bl.a. byde på økologisk, lækker kaffe og en enkel, men lækker morgenmad i rustik stil. Perfekt til en cafétur med tøserne eller når du simpelthen må have et kaffe-pitstop under shoppeturen! Specielt ved denne café er den hyggelige brændeovn, som skaber en særlig stemningsfyldt atmosfære.

’MORMORS’ i Bredgade

Denne superhyggelige cafe har et godt udvalg af glutenfri og laktosefrie produkter, så allergikere også kan være med, helt uden problemer. Kaffen her er brygget med økologiske bønner fra Max Havelaar, de serverer superlækre sandwiches, med en ny ’ugens sandwich’ hver uge. Få din søde tand tilfredsstillet med gode, gamle danske opskrifter, såsom kiksekage, kokosmakroner og romkugler. Mums siger vi bare!

’Kaffestuen’ på Vesterbrogade

Her skal du tage hen, hvis du er til ‘people watching’, dansk råhygge og eventuelt er vegetar, veganer eller glutenintolerant. Kaffestuen forstår virkelig at forkæle sine gæster. Her finder du bl.a. en knitrende brændeovn, der fungerer som en ren katalysator for hygge, uimodståelige cheesecakes og lækker friskpresset juice, som kan nydes i loungeområdet. Caféen er fyldt med sofaer og flotte højborde, som tilsammen former en moderne, afslappet og mest af alt superhyggelig atmosfære. Tag vennerne med og få jer en kvalitetsstund sammen, med udsigt ud til det hektiske Vesterbro gennem de store vinduer.

Hyggetøj
tracksuit

Vores elskede hovedstad har alt, lige fra de mest fancy vinbarer til budgetvenlige caféer med hyggeligt hippie-interiør, som mest af alt minder om din oldemors stue, så det er bare om at vælge det sted, der passer bedst til din personlige smag.

#Metime #Lounging #MitKøbenhavn

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

Næste indlæg