jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 24, 2018

Trends i efteråret 2018

Man skal være hurtigt ude for at følge modeverdens trends og tendenser! Vi har her samlet flere af de sprødeste trends til efteråret, som en hjælp til dig der mangler inspiration. Alt sammen kan du selvfølgelig finde hos JD Sports.

Første og fremmest er sporty tøj en on-going trend, som også blev set på catwalken for efterårets mode 2018. Derudover er top farverne i efteråret 2018 brun, gul og grøn.

Den første trend vi er helt vilde med her hos JD er ”jakkesættet” – at have en trøje i samme farve, som bukserne. Det blev først gang brugt i 1930’erne af Marlene Dietrich i Berlin, men i dag må det godt have et lidt grovere look end dengang.

Nike Trophy Woven Sæt til Mænd i grøn
SikSilk Tape Panel Hættetrøje og Bukser i Gul

Outdoor trends for denne sæson er tynde jakker og senere lag på lag. Jo flere lag, jo bedre – specielt for kvinder. Mænd skal helst have ‘hiking looket’ når de går ud, så en lækker tynd jakke bør vær øverst på indkøbslisten. Her er fx Napapijri Rainforest Padded Jakke til mænd og The North Face 1990 Mountain Jakke til kvinder.

For at fuldføre dit outdoor look, bør mændene finde en lækker ourdoor støvle, der gerne må være lidt chunky, såsom Timberland Killington. Dyreprint og blomster er helt essentielt for en kvindes garderobe til efteråret 2018, synes vi disse sneaks matcher både style og “chunkyness”: PUMA Basket Platform og PUMA Suede Platform Floral.

PUMA Suede Platform Floral til Kvinder
Timberalnd Killington til Mænd

Rid med på bølgen eller gå dine egne veje – alt er muligt med JD Sports’ forskellige kollektioner: Efterårets trends, Vær klar til efteråret, Rid på retro-bølgen og mange flere. Vi sørger altid for at opdatere vores sektion med inspiration til dig, så du ikke behøver være i tvivl om moden lige nu.

Følg også med på Instagram eller vores sprøde blogindlæg, såsom Back To The 90’s: Skechers er tilbage eller Modige & Chunky; Falcon – adidas Originals!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg