jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 16, 2018

Back To The 90’s: Skechers er tilbage!

Har du hørt det? Skechers er tilbage i fantastisk retro stil, der skyder dig helt tilbage til barndommens 90’ere med deres D’Lites model. Splinternyt brand i JD Sports sortiment, men vi er stolte af at kunne sige: Køb Dem Her!

På billedet ses en blå murstensvæg i baggrunden. I forgrunden ses et bar ben med Skechers D'Lites 2 på fødderne. D'Lites 2 modellen er i sorte og hvide farver. Modellen kan købes hos JD Sports.

Brandet

Skechers kom til verden i starten af 90’erne og blev et instant hit. Der fandtes ikke en musikvideo på MTV, hvor stjernerne ikke rockede et par skechers! En stensikker go-to sneak for pop-prinsesserne Britney Spears og Christina Aguilera. Skechers var klart en af top sneakerene, paparazzi kunne fange stjernerne i.

I slut-90’erne kom andre sneakers-modeller på banen, som Nike’s Cortez og Air Max 97, og skechers tog et skridt tilbage i gadebilledet. Skechers blev ikke rigtig set igen.. FØR NU! 90’erne har aldrig fyldt mere i modebilledet, end den gør lige nu. Ja.. 90’erne er næsten mere 90 i 2018, end de var i 1990! Super fedt for os, der elsker retro stil.

På billedet ses et kvindeben stå op ad en væg. Hun har en Skechers D'Lites Glam på i hvide farver. Modellen kan købes hos JD Sports.
På billedet ses et par kvindeben sveje frit i fuften. Kvinden har et par hvide Skechers D'Lites Glam på. Modellen kan købes hos JD Sports.

D’Lites

Hvis vi kunne vælge en trend, der skulle definere 2018 i fremtiden, ville det være Chunky Sneakers! Skechers kender stilen ud og ind, og har genudgivet deres ikoniske D’Lites model.

D’Lites har fået en moderne opgradering, så den følger med nutidens komfort og stil; D’Lites Energy. D’Lites Energy blev udgivet for første gang tilbage i 2007, men vi bærer nu succesen videre fra de gamle dage, og giver skechers ny luft under vingerne. Hos JD kan du få alle de friskeste skechers modeller fra den simple ‘Play’ til den modige ‘Biggest Fan’.

Du får samtidig masser for pengene i dine skechers! Modellerne er fremstillet i slidstærk og flot læder med luftig og ventilerende mesh i overdelen. Det flotte monochrome design kommer i sorte og hvide farver, så de med garanti passer til 99,9 % af dine outfits. Indersålen er designet i Memory Foam, så dine fødder får den bedste komfort muligt!

På billedet ses en hånd holde en Skechers D'Lites 2 sneaker i sorte og hvide farver. I baggrunden ses en uskarp blå murstens væg. Modellen kan købes hos JD Sports.
På billedet ses to hænder holde to forskellige sneakers. Fra venstre ses en Skechers D'Lites 2 model i sorte og hvide farver. Fra højre ses en Skechers D'Lites Glam sneaker i hvide farver. I baggrunden ses en murstensvæg i mange forskelige farver. Modellerne kan begge købes hos JD Sports.

Shop hele kollektionen hos JD Sports nu og vis os dine sneaks på Instagram! #MitJD

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg