jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 1, 2018

Årets største sneaker-trends i 2018

Dette års trends var stensikre, når vi tager et kig tilbage på 2018!

Mændenes favorit var klart adidas Originals Swift Run. Swift Run skoen til mænd passer perfekt til et afslappet look i street stil, men passer også perfekt til styrkecenteret eller til en løbetur. Adidas Originals Swift Run var en af herrernes favoritter, og her hos JD Sports kan vi kun sige, at vi forstår fuldt ud!

De unge var vilde med Nike Air Max 97 og adidas Originals NMD R1! Skulle de unge have nye sneakers var valget ikke svært at tage! Begge sko har stærke stil statements og er fremstillet med materialer af ultra høj kvalitet.

Nike Air Max 97 er Nike’s måske bedste sneaker i forhold design og komfort. Modellen har en fuld Air Unit sål, som giver helt fænomenal komfort, og sneakerens silhouette er klassisk og stilet hele vejen igennem.

På billedet ses en Nike Air Max 97 i sort med sorte detaljer.
På billedet ses et par adidas Originals NMD R_1. Modellen er til kvinder og i lyserøde farver.

Adidas Originals NMD R1 skaber et helt andet look og mangler ingenting, når det kommer til kvalitet! NMD er måske adidas’ mest fresh og fedeste sneaker-silhouette. Low i fronten og med en sål der levere komfort og futuristisk stil i alle situationer. Af sneakers til mænd er adidas Originals NMD R1 helt sikkert en af vores bestsellers i 2018.

Årets største trend; Chunky sneakers!

Danmarks kvinder tog chunky sneakers med storm! Stilen er blevet genoplivet fra de glade 90’ere, hvor buffalo, platform og store såle var på mode sidst. Alle de største mærker har redet med på bølgen og givet flere bud på førstepladsen i trenden.

Adidas Originals gav os Falcon. En super retro, flot og fantastisk sneaker med stil som passer perfekt til damernes sneaker-behov. Som trenden dikterer har den en stor og flot chunky sål, der leverer komfort og stil. Silhouetten er futuristisk og retro på samme tid og kommer i flere forskellige farvekombinationer. Denne Falcon-model fra adidas Originals er en af de sneakers til kvinder, som har været revet fra hylderne i 2018.

På billedet ses en hvid adidas Originals Falcon sneaker.
På billedet ses et par Nike M2K Tekno sneakers i et urban miljø. M2K modellen er hvide hele vejen igennem.

Nike’s bud er den stilede M2K Tekno. En gammel kending fra Nike’s fortid tilbage i de sene 90’ere og tidlige 00’er. M2K er en modernisering af Monarch modellen, som var Nike’s svar på år 2000’s stil. M2K Tekno fik en opgradering, så den passede til det moderne menneskes behov, uden at gå ned på retro-vibe og stor stil. Modellen er blevet udgivet i flere farvekombinationer, så der uden tvivl var noget for enhver smag. Året er jo ikke slut endnu, men vi spår at Nike M2K sko til damer, forbliver en sneaker-favorit hele året ud.

Fila Disruptor; Skoen der satte det hele igang.

Chunky sneakers var noget der hørte 90’erne til, og indtil dette forår var der ikke rigtig nogle, der skænkede store såle en tanke. Men så tændte Fila ild under trenden med deres Disruptor model, som blev lanceret i 3 omgange med navnene; Disruptor, Disruptor II og Disruptor 3. Alle Fila’s Disruptors er bygget efter den samme modige silhouette, og sneakerens ikoniske sål skabte uden tvivl en masse af opmærksomhed i 2018.

2018 var et år med masser af modig, nyskabende og ikke mindst retro stil, og året er ikke engang omme endnu. Her hos JD glæder vi os til at se, hvad resten af året bringer. Skulle du have fået blod på tanden til at prøve et vaske ægte stil ikon så kan du shoppe vores samling af Falcon’s, M2K Tekno’s, Disruptor’s, NMD’s, Swift Run’s og mange, mange flere her!

 

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg