jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 12, 2018

Modig & Chunky; Falcon – adidas Originals

Det er ingen hemmelighed at 90’er moden er tilbage i stor stil, hvilket også gælder Falcon modellen fra adidas Originals. Spækket med attitude og retro-vibes vil disse chunky sneaks pryde din stil med selvsikkerhed og chill vibes.

Med over 70 år på markedet har adidas et stort arkiv af sneaker modeller, hvor de ofte finder en af deres ikoniske sneaks frem og giver dem et moderne twist – Falcon modellen er ingen undtagelse. Dette design har inspiration fra Falcon Dorf; en præstations dygtig løbesko der første gang kom på gaden i 1997. Med et nyt touch er Falcon modellen tilbage i en eksklusiv dame model… Aka kun babes kan bære looket.

En hvis Falcon og en sort Falcon ved siden af hinanden.

Designet

Med inspiration fra 90’ernes OG model kommer den opdateret udgave med mesh/ruskinds overdel, dét sammen med den sprøde farvesammensætning vil de helt bestemt vende hoveder på gaden! Som om det ikke er nok – så er komforten også toplækker. Den letvægtige EVA mellemsål sikre god komfort hele dagen igennem, dertil er sneakersne udstyret med adidas’ Torsion teknologi der giver en naturlig stabilisering af foden. De er lavet med klassisk snørelukning der sammen med mesh fóret givet en super lækker feel. Skoen er skabt med henblik på god komfort hele dagen og dette leveres med bravur.

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Denne sneak kan bruges ALTID! Udover du vil mærke en forskel i din kropsholdning med nye lækre Falcons på, kan du sammensætte og mixe disse sneaks med hyggelige joggingbukser og en boyfriend trøje, bruge som weekendwear eller på arbejdet, til heldags arrangementer og en tur i byen. Ja, den nye Falcon er uden tvivl en ”you’re gonna wanna” sneak!

Hold et laid-back look med disse sneaks fx med et par leggings og en crop hoodie eller et par løbebukser med en denim jakke. Vær med på trenden og få et par hos JD Sports nu!

Hvis du mangler mere inspiration til dit look, kan du finde det på vores hjemmeside med de seneste trends og styles. Følg med her på bloggen eller på vores Instagram for de sprødeste looks og fedeste tends.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg