jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 10, 2020

Påske? Skattepenge? Forår? Jo tak!

Vi kan næsten dufte det. Tingene går lige så stille den rigtige vej. Enkelte steder har allerede ramt de magiske 20 grader, men overalt går det den rette vej. Selvom vi ikke alle kan nyde det præcis, som vi plejer, så er det fantastisk med mere sol, længere dage… og så er det naturligvis blevet påsketid!

Du har måske endda lige modtaget toppen af kransekagen? Således er det kun et par dage siden at 3,4 millioner danskere fik penge tilbage i skat. Vi håber du er en af dem! Så ekstra fridage, ekstra penge ekstra godt vejr. Det skal vel næsten fejres med et sæt nye tråde, uanset om der skal chilles derhjemme eller du skal ud og løbe. Eller måske du leder efter inspiration til de næste par sneakers? Her hjælper JD dig naturligvis på vej.

Til Ham

Okay. Lad os få styr på fødderne. Nike har netop droppet den spritnye Nike Air Max 2090. Vi har skrevet om den før, og vi nævner den gerne igen, for det ér bare en vanvittig fed sneaker!

Det kan også være, at du ikke er på udgik efter noget specifikt? Her tillader vi os at være i højtidens ånd: Hvad med at du fyrer op for de klassiske påskefarver i dit oufit? Du behøver ikke ligefrem klæde dig ud som en kylling (selvom vi også er lidt vilde med den idé!). Men hvorfor ikke give outfittet et pift af gult? Eller grønt måske, så du kommer i ægte forårshumør? Vi har masser af tøj i alle regnbuens farver, så du kan få helt styr på forårs- og sommergarderoben.

Til Hende

Vi har naturligvis også en masse forårsstil klar til damerne. Hvad enten du vil rocke et farverigt look, så du skiller dig ud i gadebilledet, eller vil holde det clean med et par klassiske hvide Sneakers. Leder du efter det nyeste par sneakers? Led ikke længere end de lækre Bokan, der lige er droppet på vores site. Den umiskendelige sål gør, at folk husker dit look. Alternativt, hvis der der skal mere farve på looket, er Vans som altid forrest med nye farverige sneakers.

Men let’s get real. Du er nok ikke ude og lufte stilen alt for ofte på gaden lige nu. Så hvorfor ikke få fat i et super lækkert sæt tøj, til at chille derhjemme? Well guess what, det har vi hos JD også helt styr på. Så læn dig tilbage og tjek vores store sortiment i hyggetøj. Uanset om du er til Nike, adidas eller Puma, så er JD her for dig.

Husk at vores leveringsservice er lidt anderledes i øjeblikket. Det kan du læse alt om her, samtidig med tips til, hvad du kan lave indenfor.

Nyd påsken og før du ved af det, kan du nyde sommeren.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg