jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 26, 2020

Kom helt tæt på Air Max 2090

Det er officielt Air Max Day og Nike har lige lanceret deres seneste stjerneskud; Air Max 2090. Den viser respekt for, hvor den kommer fra og tager DNA fra Air Max 90 med ind i fremtiden.

Kom helt tæt på Nikes seneste sneaker og find ud af hvordan du kan få fat på dem til hele familien lige her.

Air Max 2090

Fra 90 til 2090

Tilbage i 1990 skabte Nikes designerlegende Tinker Hatfield Air Max 90. Dengang var den kendt som Air Max III. Air Max 1 havde allerede ændret reglerne, når det drejede sig om en behagelig sneaker, men Air Max 90 fokuserede på stil OG performance – hvilket kickstartede det der i dag er blevet Air Max serien. Hatfield havde ikke bare designet en ny sneaker men vist vejen for en lang række fremtidige også.

På dens 30 års fødselsdag har Nike ikke kun genoplivet og genopfrisket Air Max 90 men også brugt et old school design til at skabe en helt ny model. Den beholder meget af designet fra 90’eren men ændrer blockdesignet fra originalen og leger med gennemsigtige elementer. Overdelen er i strømlignet tekstil med gennemsigtige overlays, der giver et look til fremtiden. Når det kommer til farvenuancer har Nike fundet inspiration i fremtidens transport, hvilket ses i den første AM90, der var inspireret af italienske sportsbiler.

Air-enheden har også fået en opgradering. Den er ikke bare lidt større… Men 200% større end på en Air Max 90. En større Air-enhed betyder maksimal affjedring, hele dagen. Når det kommer til ydersålen, er Air Max 2090 blevet designet med flex riller, der giver øget fleksibilitet og en ultra naturlig følelse.

2090 rundes af med et Swoosh-logo og det samme klassiske logo på hælen, der kan ses på 90’eren.

Få fat i fremtidens Air

Air Max 2090 er tilgængelig NU til herrer, damer og børn. Se hele kollektionen her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg