jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 24, 2020

At arbejde hjemmefra med roomies…. det skal nok gå!

At arbejde hjemmefra er én ting. Dagene flyder sammen, rytmen skal justeres og… er det hyggetøj eller rigtigt tøj i dag? At arbejde hjemmefra med roommates er noget helt andet. The struggle is real. For oveni de andre udfordringer har du pludselig også en anden person, der gerne lige skal vise dig noget på telefonen, imens du sidder på Zoom, eller skal have gang i blenderen før du overhovedet er kommet ud af fjerene.

Men det er muligt at få tingene til at fungere med din roommate i den her underlige situation. Og JD hjælper dig på vej!

Morgenkaffe

Lav morgenkaffe til hinanden om morgenen. Det kræver ikke det store, sætter din dag i gang og er en dejlig gestus. Og det er noget, vi alle har brug for i øjeblikket.

Variation i arbejdspladserne

Vælg de steder i bruger til at arbejde, og indret dem til formålet. Tænk på det, som dit kontor, så fyr også op for dine små gadgets, billeder, snacks og hvad du ellers ville have på dit normale arbejde.

Forresten, så tæller sengen ikke som arbejdsplads. En bærbar med Tiger King kørende på Netflix tæller heller ikke som et billede!

En god idé er dog også, at variere det lidt. Er der plads til to arbejdspladser, så byt rundt efter frokost, så hele dagen ikke bliver for ensformigt.

Husk den friske luft!

Okay, hvordan du klarer den her varierer selvfølgelig alt efter hvor og hvordan du bor. Men husk at få frisk luft. Har du en altan eller terrasse, der tillader at du kan slappe lidt af i solen? Udnyt det! Bor du et sted, hvor det er let at holde afstand til andre? Udnyt det og kom ud!

Frisk luft og sol har a-l-l-e brug for. Men vi er nødt til at acceptere, at tingene må gøres lidt anerledes i øjeblikket. Så find en løsning der virker for jer. Frisk luft og lidt motion hjælper altid på humøret!

Noise-cancelling Hovedtelefoner

Uanset hvor højt du elsker din roomie, så er det her næsten et must. At have lidt ‘mental alenetid’ er sundt for os. Med et par solide hovedtelefoner kan du være lidt i din egen verden, også hvis en anden person sidder lige på den anden side af bordet.

Få styr på de huslige pligter

Vi ender hurtigt i en rytme der hedder seng-skrivebord-sofa-seng 24/7. Så sæt de huslige pligter i system. Hvor og hvornår skal der gøres rent? Hvis tur er det? Det er også en god måde at holde styr på, hvilken dag det er!

Vær ærlig – også om de negative ting

I kommer nok til at tilbringe mere tid sammen, end i plejer at gøre. Derfor er det vigtigt at i er ærlige med hinanden. Er der noget, du er irriteret over? Så sig det med det samme. Lad være med at vente, til du er ved at eksplodere. Klar kommunikation er nøglen.

Bliv bedre, sammen

Lær noget nyt med din roommate! I har trods alt tiden til det lige nu, så det er nu, i kan sætte jer sammen og fokusere. Tag en pause fra Instagram, arbejde og Netflix, og prøv i stedet at være kreative, praktiske, bliv stærkere eller smidigere.

Udnyt at i ikke er alene og bak hinanden op hele vejen, så skal det hele nok gå.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg