jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 23, 2020

STAY INSIDE – part 2

Tidligere på året gav vi dig en guide til nogle af de bedste Netflixfilm og til det perfekte weekendoutfit. Nu følger vi op med part 2, hvor du kan læse mere om et af vores yndlingsmærker, når det kommer til comfy wear samt hvilke serier, du skal binge watche i weekenden.

VI ELSKER ELLESSE

Hos JD er vi vilde med Ellesse! Brandet blev grundlagt i 1959 af italienske  Leonardo Servadio, en karismatisk skrædder fra byen Perugia. Brandnavnet Ellesse kommer fra Leonardo Servadios initialer L og S, Elle-esse.
Det som for alvor fik sat Ellesse på modekortet var evnen til at bryde med stilarter. Leonardo Servadio formåede at samle elementer fra modeverdenen og sportsverdenen i et og samme stykke tøj.

Vi elsker især Ellesse for deres vidunderlige sweats og joggers. Den italienske modegigant er en del af den bevægelse, der i de senere år har været med til at forvandle joggingtøjets look. I dag kan du med stolthed bære dit ‘hyggetøj’ – også udenfor hjemmets fire vægge.

Du kan tjekke hele vores udvalg af styles fra Ellesse ud her.

OPDATERING OM LEVERING OG RETURNERING HOS JD

Det er vigtigt for os, at du altid er opdateret på levering og returnering af din ordre.
Lige nu fortsættes leveringen som normalt, og vi holder dig informeret, hvis ændringer skulle forekomme. Butikslevering er i øjeblikket ikke muligt, og vi har desuden forlænget din returneringsperiode. Læs mere her.

BINGE-VÆRDIGE SERIER

Her kommer vores bedste bud på hvilke serier, du skal binge i den kommende tid. Vi har valgt lidt fra alle genrehylder, sådan at der er en serie til enhver smag.

Rick & Morty
Animationsserier er ikke just en mangelvare på streamingtjenesterne og mange af dem kunne også nemt kvalificeres som binge-værdige. Men der er alligevel én over dem alle: Rick & Morty.
Tag med på hæsblæsende og til tider upassende eventyr. Du kommer ikke til at kede dig!

Mad Men
På Netflix findes alle 7 sæsoner af den i dag ikoniske serie om reklamefolk på Manhattan i 60’erne. Du kommer til at elske karaktererne, og du kommer til at hade dem. Men det der så serien så anbefalelsesværdig er, at du virkelig bliver fanget af de selv samme karakterer, som du både knuselsker og afskyr som pesten.

American Horror story
American Horror story er uhyggelig! Det er en dramaserie, som låner masser af virkemidler fra horrorgenren og kredser om det overnaturlige. Det er en serie som konstant forsøger at afdække det onde i mennesket, og det kommer der altså binge-værdigt tv ud af.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg