jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 3, 2018

Få en alletiders jul med de rigtige gaveideer!

Spørgsmålet kommer år efter år – hvad skal jeg købe til hende eller ham i julegave? Og ikke mindst børnene! Ligegyldigt hvor du holder jul, så skal gaverne være i de helt rigtige. JD sports har fundet det bedste frem til julegaven 2018 til mænd, kvinder, piger og drenge lige her. Få alt det sprødeste gear online og slip for julegaveræset.

Gaven til ham:

JD eksklusiv adidas Originals Itasca Crew Sweatshirt i grå og grøn til mænd
JD eksklusiv Timberland Calderbrook 3 til mænd i brun
JD eksklusiv Timberland Calderbrook 3 til mænd i brun

Vi kan varmt anbefale denne adidas Originals Itasca Crew Sweatshirt, som fås helt eksklusivt hos JD Sports. Ikke nok med den giver et selvsikkert og sporty udtryk, så sikrer farve-dynamikken at han ikke bliver overset i mængden. Den er helt perfekt til afslappende dage med stil. Alternativt kan du også gå efter disse Timberland Calderbrook 3, som giver det sprøde hiking-look. De er super varme og modstandsdygtige, så er han til vandreture i naturen og super aktiv, vil han helt sikkert elske et par Timberland Calderbrook 3.  

Gaven til hende:

JD eksklusiv SikSilk Fut Hood Padded Jakke til kvinder i rød
JD eksklusiv Fila Disruptor II i hvid til kvinder
JD eksklusiv Fila Disruptor II i hvid til kvinder

Giv hende stand out og ren stil, som hun med garanti vil elske! Disse Fila Disruptor II i retro stil er et hit til enhver kvinde med respekt for sin sneakersamling. De har alle fordelene med sin chunky og super stødabsorberende sål, hvortil overdelens design er støttende og ultra komfortabel! Hvis du mener hendes sneaker samling allerede er stor nok, så bør du tjekke denne SikSilk Fur Hood Padded Jakke i rød, der holder hende varm men også ‘good looking’. Jakken giver en god figur, trods den gode polstring, og samtidig sikre pelskraven på hætten det lækreste vinterlook.

Gaven til knægten:

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Til lillemanden er dette adidas Originals Speed Crew Sæt helt uimodståeligt og den perfekte julegaveide! Sættet er lavet af bomuld og polyester, så det er super behageligt at have på, samt giver god bevægelsesfrihed og plads til leg. Til teenageren anbefaler JD Sports helt klart denne Vans Box Fleece Hættetrøje i lilla! Giv ham gennemført skaterstil sammen med velkendte Vans på brystet i denne hoodie, som giver lækre chilled vibes til ethvert outfit.

Gaven til pigen:

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit
Air Max 270 heel unit

Til den modebevidste teenage pige kan det være svært at vælge. Dissee Nike Air Max 95 i sort er super sprøde med den chunky sål, der giver det retro look, som trender denne vinter. Derimod tror vi at lillepigen vil blive helt vild med dette Grandi hættetrøje/leggings sæt fra Ellesse. Lavet af bomuld og polyester for at sikre comfy feel, dertil giver designet god bevægelsesfrihed til ballade og sjov.

Der er selvfølgelig meget mere inspiration at finde på vores hjemmeside jdsports.dk og, som en hjælp til dig har vi udvalgt alt det bedste i vores sortiment, opdelt i gaver til ham, gaver til hende og gaver til børn. Glem endelig ikke vores instagram, hvor du løbende kan få inspiration til julegaven 2018 eller forkælelse til dig! Læs også vores blog om retro style i 2018 eller hvad der sker for den nye velour trend.

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg