jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 13, 2021

Influencer Bud: Top 10 kærlighedsfilm & -sange.

Det er måske ikke en overraskelse at årets Valentinsdag ser lidt anderledes ud. Dog er der stadig en masse hygge og romantik at finde indendørs, også på trods af at bylivet og restauranterne er lukket og slukket.
Vi tænker…. Det er koldt udenfor og sofaen føles måske ekstra rar denne søndag. Om du er single og føler dig drømmende, eller om du hygger med en ven(inde), din mor, din hund, din kæreste eller med menuen fra det lokale take-out sted, gætter vi på, at en god film og en playliste med masser af love vibes, må stå øverst på dine Valentines 2021 planer. 

Derfor har vi lavet en liste med kærlighedsfilm og -sange, som vi håber du kan få glæde af. En liste med klassikerne; Dirty Dancing, Titanic, Love Actually, Pretty Woman, Ghost og Sleepless in Seattle (osv………..), har du sikkert allerede fundet i den uendelige browsing på Netflix og internettet.

Vi vil, sammen med vores influencers, forsøge at inspirere dig, med en blanding af nyt og gammelt! – Husk popcorn!

Top 10 Kærlighedsfilm

Her forklares kærligheden i filmen så smukt af @Matituden: ‘’Min favorit kærlighedsfilm som aldrig slår fejl, men som måske også er lidt atypisk er Find Nemo. Det er ikke den der typiske kærlighed mellem en fyr og en pige, men blandt familie. Jeg synes at hele historien er så sød og rørende, og gensynsglæden og kærligheden når familien genforenes er fantastisk! Det er en af de eneste film jeg nogensinde har grædt til, og ja – it hits different!’’ 

Dette er ikke blot en historie om en sød forelskelse, men også en fortælling om, det, at følge sine drømme.

Love or passion? Hvad med begge dele?

@linemeyers fortæller: ‘’Min yndlings kærlighedsfilm er uden tvivl ‘A Walk to Remember’. Den handler for mig om vaske ægte kærlighed, og jeg kniber altid en tåre når jeg ser den. Og så er det bare en smuk fortælling. ‘The Notebook’ kommer lige efter.’’

En romantisk komedie om kærlighed, skæbnen og ting i livet man ikke kan forudsige. Og så er den ovenikøbet med den evige skønne Jennifer Lopez.

Kærligheden mellem far og søn, og det, at stræbe efter lykken.

Kan det også lykkes, når man spiller alle de forkerte kort på datingscenen?

En sød romantisk komedie om genforenelse efter mange år.

Hvad kan der ske når man bare starter forfra?

Influencer @tobilarsen fortæller: ”Min yndlings kærlighedsfilm er straks værre… men jeg synes at The Notebook er rigtig god, og har en skøn historie”

Top 10 Kærlighedssange

Denne liste er uendelig – derfor får du ikke blot en top 10, men også et par nostalgiske bonus numre, der med garanti vil skyde dig op på en lyserød hjerteformet kærlighedssky. Og vores influencers har selvfølgelig hjulpet os.

Du kan sige det med dyre gaver, blomster, sneakers og chokolade, men…… du kan også bare sige det med en af disse sange – Mon ikke, det vil bringe et smil frem på din elskedes læber?

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg