jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 11, 2021

Julegaveideer til hele familien

Glæder du dig lige så meget som os til juleaften og de glædelige overraskelser under juletræet? For det er jo lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at der er nogle beslutninger, der skal tages, og nogle ønskelister som bør opfyldes. Står du stadig og mangler ideer til, hvad du skal give kærligheden i dit liv, børnene eller (ven)inden? ✨ Har du stadig spørgsmål som: bløde eller hårde pakker? hvor mange og med hvilket indhold? – så tager vi dig i hånden her, hvor hele familien dækkes godt ind med lækkerier fra JD Sports. 🏆 Lækre items, som let kan pakkes ind, stilles under juletræet og glæde alle, når de pakkes ud!

Sidste bestillingsdato for levering inden juleaften var d. 15. december 2021. Dog, har vores butikker fortsat åbent, så gaverne kan gøres klar til, at stå under træet .

🎄 Gaveideer til damer & herrer 🎄

🎁 Den afslappede type

Hos JD, tænker vi: comfort is key, og denne regel gør sig specielt gældende hos herrerne. Kender du manden som tænker ‘jo mere afslappet, jo bedre.’ så vil en hættetrøje og joggingbukser, eller et tracksuit være det helt oplagte valg. Mange damer nyder især også at hoppe ud af den fine arbejdsuniform når de kommer hjem, og iføre sig et lækkert hyggesæt, for eksempel i velour.

🎁 Den atletiske type

Når gaven skal udvælges, hjælper det selvfølgelig også at kende de personlige interesser. Bevæger vi os hen i sportsafdelingen, kan vi nemt finde gaveideer til sportstypen, som sikkert vil blive glad for løbesko, løbesæt, sportstasker og svedafvisende materialer til den intensive træning. Desuden kan du finde artikler til både fodbold– og NBA fans, og her kan både mænd og damer dejligt overraskes med merchandise fra yndlings-holdet, som også understøtter den personlige tanke.

🎁 Udendørstypen

Personen, som nyder godt af naturen og udendørsaktiviteter, vil sikkert sætte stor pris på praktiske sager af god kvalitet. Hos os kan du finde en bred vifte af tøj og sko, som gør sig passende til dette formål, blandt andet fra brands der er kendt for den gode kvalitet som: The North Face, Berghaus, Columbia og Timberland.

På jagt efter en varm fleecetrøje, vandafvisende jakke eller vinterstøvler til hikingturen? Overrask din elskede, og lad dem nyde godt af den danske natur året rundt. Leder vi efter mindre pakker? Her vil varme huer og handsker – af god kvalitet – med garanti også glæde udendørstypen. 

🎁 Sneakerhovedet

Vi ved alle, at de passionerede sneakerhoveder aldrig kan få nok af sneakers, og de kan heller aldrig have for mange stående i skoskabet. Og her er det heldigt, at JD er The King of Sneakers, for hermed kan du sprede glæde ved at finde yndlings modellen i sæsonens farve eller også overraske med en helt ny skomodel fra vores udvalg.

Din elskede kan selvfølgelig også ramme gaden i stil med et mindre budget. Her kan du også sprede glæde med stilfulde sokker eller skoplejeprodukter, som hjælper sneaker-elskeren, til at tage bedre varer på en allerede elsket skokollektion.

🎄 Gaveideer til børn 🎄

De små og store børn skal selvfølgelig hellere ikke snydes. Er det året hvor børnene har for meget legetøj og gadgets, og de hellere ønsker at matche med vennerne i skolen? For julemanden og rensdyrene kan selvfølgelig også komme med alt fra komfortable sæt, populære sneakers og replica, så glæden kan spredes med lækkerier fra JD, til både de små og store børn. 

Står du stadig og mangler julegaveideer? ✨ Find hele JD’s jullekollektion til herrer, damer og børn via linket her

Og har du ikke set vores fede samarbejde med Artigeardit x Lamin endnu? Læs mere her.

Vi håber du lod dig inspirere idag og ønsker dig en glædelig julemåned. 🖤 Vi ses igen snart. ⏳

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg