jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 8, 2022

Match dine sneaks med din partner!

Valentinsdag nærmer sig, og hvad kunne være bedre end at fejre det ved at matche skoene med din partner?
Se vores bedste tips til, hvordan du matcher dine sko med din partner, eller gå på jagt efter den perfekte Valentinsdagsgave til din boo ❤️

Samme model

Er du og din partner det perfekte match? Gå all in, og rock den samme model på fødderne også! 

Nike Air Force 1

Denne sneaker er helt perfekt, da den nærmest passer til ethvert outfit. I kan vælge at køre det helt klassiske look med den populære hvide sneak til jer begge, eller I kan kaste jer ud i nogle af de fine farver.
Find din yndlingskombination af Nike Air Force 1 sneakers til dig og din partner.

Nike skor herr utomhus grå miljö
Kvinna i nike skor sittandes i mjukis set

Puma

Er du klar til det næste alvorlige skridt i dit forhold? Her taler vi naturligvis om matchende modeller og materiale på fødderne! Tjek PUMAs ruskindssko ud, og find ud af sammen, hvilket par der er jeres favorit.

Man i röd tracksuit utomhus i puma skor
Man i svart tracksuit med puma skor

Samme mærke – forskellige modeller

Måske er i til forskellige styles hver især, men ideen om at matche er alligevel lidt sjov og hyggelig? Dette kan sagtens lade sig gøre! Vælg jeres fælles yndlingsmærke, og find jeres egne favoritter heriblandt.

Fila-sko

Er I begge Fila-fanatikere? Men du kan lide Disruptor, og din partner foretrækker Teratach? Bare rolig! Fila tilbyder en masse forskellige modeller, hvilket gør det til et perfekt mærke at matche med din partner, uanset hvad jeres præferencer er.

Kvinna med vit fila sko i handen
Man i tracksuit med vita fila skor utomhus

adidas-sko

Er i friske på noget lidt mere vintage med et par Ozweego og ZX 750? Af alle de mange modeller som adidas Originals har beriget os med gennem tiden, så er Ozweego og ZX 750 de mest retro af dem alle. Begge par er yderst komfortable, og de er perfekte til Valentinsdag.

Kvinna i grå outfit sittandes med ett par vita adidas skor
Man i grönt med ett par gröna adidas skor

Samme farver

Vis hele verden, at I hører sammen, og match farverne på jeres sko!

Røde sko

Hvorfor ikke matche hinanden med et par røde sko? Det er jo perfekt til Valentinsdag. Her kan du se JD’s mange muligheder, når det kommer til røde herre- og damesko.

två bilder på röda skor, ett par Cardi B sneakers och ett par adidas Gazelle

Hvide sko

Foretrækker I et mere neutralt og clean look? Så er det måske et par lækre, hvide sneaks I skal have fat i. Find jeres favorit blandt de mange hvide herre- og damesko hos JD, som I kan matche, som I har lyst.

två bilder på vita skor, ett par adidas mid sneakers och ett par lacoste

Opposites attract

Det er jeres forskelligheder, der får jer til at supplere hinanden så godt! Det samme gælder med sko. Du kan lide adidas, og din partner kan lide Nike. Du elsker Vans, og din partner elsker Converse. Match derfor i stedet jeres forskelligheder!

Skater sko

Selvom i hver især foretrækker forskellige mærker, så behøver det ikke være en begrænsning, når det kommer til at matche sit fodtøj. Både Vans og Converse tilbyder sko i samme stil, og de er perfekte til par, der tænker anderledes. Giv det et skud, og se, hvad begge mærker kan tilbyde jer.

Svarta converse i luften
Svartvita vans på golvet

Sportssko

Hvis I har lyst til at gå lidt mere i den sportslige retning, kan I også tage endnu et kig på Nike og adidas. I behøver ikke kun at vælge et af de to mærker, men I kan istedet matche dem på tværs med for eksempel Nike Air Max 270 og LA Trainers. Hvilken er din favorit  Air Max 270 eller LA Trainers?

Kvinna med sportiga nike air max 270 skor och en kaffe i sängen
Adidas skor med svart bakgrund

Er I klar til at kaste jer ud i matchende sko? På JD’s hjemmeside finder I et hav af muligheder, uanset om det er sko, sneaks eller accessories, som skal matche – Både til Valentinsdag og til alle de resterende dage af året!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg